Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

10 lucruri pe care Fecioarele trebuie să le facă în 2019

Îți prezentăm o super-serie astrologică a lucrurilor pe care trebuie să le schimbi în 2019, în funcție de zodie, pentru a-ți merge bine.

FECIOARĂ: 10 lucruri de făcut în noul an

1. Nu mai pune la suflet absolut tot ce ți se spune sau anumite comportamente care în mod evident nu sunt tocmai pe placul tău.

2. Fii consecvent și spune ce te doare dar aplicat, cu argumente, așa cum știi să o faci cel mai bine.

3. Apoi, tot în 2019 trebuie să renunți la anumite părți ale trecutului tău sau să îți asumi anumite sentimente și să treci mai departe.

4. Propune-ți activități noi, lucruri noi de făcut. Nu ar fi rău să te apuci de un sport, de ceva care să te revitalizeze.

5. Este indicat să nu uiți de talentele tale ascunse pentru ceilalți. Șlefuiește-ți priceperile căci anul ăsta poți uimi pe toată lumea.

6. Nu folosi cuvântul „prietenie” pentru orice apropiere umană. Ai tendința să idealizezi anumite relații și poți suferi dezamăgiri.

7. Călătorește mai mult, ieși din cercul tău restrâns, din localitatea ta și deschide-ți inima spre necunoscut.

8. Urmează-ți intuiția pentru că ea nu dă greș. Ești unul dintre puținii nativi capabili de ”premoniție”. Anticipezi anumite situații sau evenimente cu o claritate rar întâlnită. Doar tu și Scorpionul puteți vedea în viitor și nu e vorba despre vreo putere supranaturală, ci despre feeling-uri care sunt, de fapt, hrănite de o inteligență aparte.

9. Nu te sfii să începi o relație de iubire. Chiar dacă ești mai reticent, anul acesta s-ar putea să îți schimbi perspectiva despre ce înseamnă să iubești cu adevărat.

10. Schimbă-ți stilul de viață. Urgent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top