Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

10 lucruri pe care Săgetătorii trebuie să le facă în 2019

Îți prezentăm o super-serie astrologică a lucrurilor pe care trebuie să le schimbi în 2019, în funcție de zodie, pentru a-ți merge bine.

SĂGETĂTOR: 10 lucruri de făcut în noul an

1. Trebuie să te gândești serios la un plan de acțiune dacă vrei să evoluezi din punct de vedere profesional. Nu poți sta pe loc.

2. În dragoste e timpul să faci mai multe compromisuri, să lași de la tine, să faci eforturi mai mari.

3. Petrece mai mult timp cu cei dragi anul acesta. Nu îi neglija, nu te distanța de ceilalți.

4. De asemenea, anul ăsta trebuie să înveți să fii mai responsabil din punct de vedere financiar. Ai nevoie de un plan bine pus la punct și în acest sens.

5. Unele lucruri se pot schimba în bine la capitolul stil de viață. Apucă-te de sport, călătorește mai mult, schimbă-ți regimul alimentar.

6. Pentru tine anul ăsta va fi unul special din punct de vedere karmic, deci trebuie să te înțelegi mai bine cu oamenii, să fii mai conciliator.

7. Apoi, tot anul ăsta e posibil să faci marele pas în dragoste. Nu te grăbi, dar dacă simți că este iubirea vieții tale, acceptă propunerile.

8. Pune-te pe primul loc, dar nu îi neglija pe cei din familie. Vei avea ocazia să îi ajuți, să le fii aproape, deci arată-ți această disponibilitate de a întinde o mână de ajutor.

9. 2019 va fi un an plin de aventuri, de distracție, deci profită de fiecare petrecere, de fiecare oportunitate de a te simți bine.

10. Cel mai important sfat în acest an este legat de sănătate: ai grijă ce fel de riscuri îți asumi și du-te la medic de fiecare dată când nu te simți bine. Nu trece simptomele cu vederea.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top