Connect with us

Revistateo.ro

10 lucruri

Stiri

10 lucruri pe care TREBUIE sa le ai in casa. Pleci la cumparaturi cu aceasta lista?

Se strica ceva in casa si fix atunci realizezi ca ai nevoie de o surubelnita. De ce sa astepti pana atunci sa o cumperi, cand poti sa ai mereu in camara aceste 10 lucruri obligatorii intr-o casa?

Aceasta lista nu este un top, ci o insiruire de obiecte necesare in orice gospodarie. Tu ce ai mai adauga pe lista noastra cu 10 lucruri de care e nevoie in casa?

1. Foarfeca

Este primul lucru pe care il iei intr-o casa noua, ca sa desfaci cutiile si bagajele, nu? Fara o foarfeca nu prea poti sa faci multe in casa, nici sa deschizi un ambalaj mai „incapatanat”, nici sa iti aranjezi o bluza din care ies cateva fire.

2. Trusa de cusut

Nu iti trebuie multe, daca nu vrei sa faci croitorie. Dar doua ace, o papiota cu ata neagra si una alba, plus cateva ace de siguranta tot sunt bune. Nu stii tu prea bine sa cosi? Nu-i nicio problema, te vei bucura ca ai avut inspiratia sa cumperi ac si ata cand ti se rupe bluza preferata – vei invata instant croitorie.

CITESTE SI: Cum faci DETERGENT lichid la TINE ACASA! E foarte simplu!

CITESTE SI: VIDEO: Cum sa iti masori TENSIUNEA ARTERIALA acasa. Interpretarile rezultatelor

3. Pastile

Pastilele ar trebui sa fie in primele locuri daca s-ar face un top 10 lucruri necesare in casa. Ai nevoie de antiinflamatorii, pastile pentru digestie (constipatie si diaree) si ceva pentru durerea de masea. Acestea sunt cele mai mari neplaceri care pot lovi in miez de noapte, cand nu poti ajunge la farmacie!

4. Gheata

Este foarte bine sa tii mereu in congelator cateva pungi cu gheata. Sunt foarte bune daca te-ai lovit sau daca ai un abces la masea. De asemenea, gheata e excelenta daca ai un bebelus si vrei sa racesti rapid biberonul cu lapte. Plus ca… nu stii niciodata ce invitati ai si vrei sa ii servesti cu o bautura rece, nu?

5. Extinctor

Extinctorul poate parea inutil daca esti atent, insa gandeste-te ca nu stii niciodata cum ia foc o priza sau se intampla ceva ce nu poti controla. Vei fi multumit ca ai facut aceasta investitie.

6. Prelungitor

Chiar daca nu esti genul „daca va cadea drobul de sare?” e mai bine sa fii pregatit si pentru situatii neprevazute, cum ar fi cea in care ti se strica un prelungitor si ramai cu o multime de aparate ce nu pot fi folosite. Daca se strica prelungitorul la care este conectata centrala termica, in miezul noptii? Mai bine cumpara un prelungitor.

7. Surubelnita si patent

Ai zice ca este rolul barbatului, dar chiar si daca esti o femeie independenta, care locuieste singura, tot ai nevoie de asa ceva. Poti sa iei o trusa de scule, care contine si ciocan, cuie si chiar bormasina sau poti sa apelezi la cele doua clasice: surubelnita si patentul care te vor salva in nenumarate situatii.

8. Lipici si scotch

In casa, intotdeauna se strica ceva! Mai bine obisnuieste-te cu ideea si tine mereu la indemana putin superglue. In afara se situatiile evidente: s-a desprins talpa pantofilor, s-a spart un obiect decorativ, lipiciul iti poate fi de folos si daca ti se rupe o unghie!

9. Becuri

E bine sa ai un loc la indemana in care sa tii becurile, ca sa le gasesti imediat cand se ard. Cum becurile au „prostul obicei” sa se arda noaptea, nu va fi deloc placut sa bajbai dupa ele pe intuneri sau sa mergi sa cumperi de la magazin.

10. Lanterna si lumanari

Daca nu ai fost inspirat sa cumperi becuri sau este o pana de curent in cartier, o lanterna si cateva lumanari te vor ajuta sa nu ai o seara distrusa. Plus ca lumanarile sunt practice si cand vrei o noapte romantica.

Tu ce ai bifat pe aceasta lista de 10 lucruri obligatorii intr-o locuinta?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top