Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

10 motive pentru care sa eviti un TAUR

Iata care sunt cele 10 motive pentru care ar trebui sa eviti un nativ din zodia TAUR.

1. Taurul este extrem de materialist, asadar se va orienta spre beneficiile pe care le poate obtine de la tine si va ignora de cele mai multe ori adevaratele tale calitati.

2. Nativul acestei zodii este foarte incapatanat. Cu greu o vei scoate la capat daca alegi sa intri intr-un conflictt sau intr-o discutie contradictorie cu el.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE TE DISTRUG DINTR-UN CUVANT

3. Gelozia sa pune pe fuga orice potential partener. Este posesiv si nu accepta in jurul persoanei dragi prea multi prieteni sau prea multe cunostinte.

4. Taurului ii vine foarte greu sa paraseasca zona de confort. Fuge de schimbare si prefera sa se complaca in situatiile din viata sa, chiar daca acestea nu sunt cele mai fericite.

5. Lenea va alunga din calea acestui nativ foarte multe castiguri. Desi apar multe oportunitati la orizont, devine extrem de dificl atunci cand Taurul isi da seama ca trebuie sa munceasca pentru a reusi.

6. Egoismul persoanelor nascute sub acest semn zodiacal te va lasa fara cuvinte. De aceea vei descoperi ca in jurul lor nu exista foarte multi prieteni apropiati.

7. Taurul este pasiv la tot ceea ce se intampla in jur. Putine sunt lucrurile care il afecteaza cu adevarat, asa ca sunt putine sanse sa il misti vreodata. Daca speri sa il impresionezi poti renunta la acest gand.

CITESTE SI: ADEVARUL CRUD DESPRE FIECARE ZODIE. VEZI CE LATURA ASCUNSA AI!

8. Nu numai ca este materialist, insa nativul acestei zodii este si foarte zgarcit. Evita-l daca speri sa gasesti intr-un Taur o persoana generoasa, care sa te ajute.

9. Taurul este lipsit de motivatie. Prefera sa se complaca in anumite situatii si nu incearca sa isi schimbe prea mult cursul vietii. Daca esti o fire mai activa, ar fi bine sa il eviti.

10. Evita Taurul daca esti o persoana activa, caci lenea si calmul sau te vor scoate din sarite.

CITESTE SI: 10 MOTIVE PENTRU CARE SA EVITI UN:

BERBEC |TAUR |GEAMAN |RAC |LEU |FECIOARA |BALANTA |SCORPION |SAGETATOR |CAPRICORN |VARSATOR |PESTE

Sursa foto: horoscopetoday.us

2 Comments

2 Comments

  1. Madalina

    2018-07-10T22:27:20+03:00 at 2018-07-10T22:27:20+03:00

    Ai pus asa intr-o lumină proasta bietul taur, ca cei care iti vor citi articolul si nu vor stii cum sa interpreteze ce ai scris tu acolo, vor avea o parere extraordinar de proasta despre tauri. Ceea ce nu este adevarat. Sunt niste oameni minunați.

  2. ADi

    2019-01-27T18:00:00+02:00 at 2019-01-27T18:00:00+02:00

    Am relationat ani buni cu o fata zodia taur…cele scrise mai sus, in proportie de 90%, daca nu mai mult,sunt adevarate. Nu stiu cum, dar se adeveresc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top