Connect with us

Revistateo.ro

10 pasi pe care sa ii urmezi cand iti faci manichiura acasa

Inedit

10 pasi pe care sa ii urmezi cand iti faci manichiura acasa

Daca saloanele ti se par prea scumpe sau pur si simplu nu ai timp sa vizitezi unul, poti sa iti faci singura manichiura, chiar in confortul casei tale! Desi necesita atentie, multe femei prefera sa isi ingrijeasca singure unghiile si renunta la o manichiurista profesionista. Mai jos iti aratam 10 pasi pe care sa ii urmezi cand iti faci manichiura acasa!

Pasul  1. Pozitioneaza-ti mainile si ustensilele pe o suprafata curata si plana. Astfel iti va fi mult mai usor sa iti faci manichiura si nu va trebui sa o corectezi de foarte multe ori!

Pasul  2. Asigura-te ca spatiul in care iti faci unghiile este luminat corespunzator si nu uita sa te speli pe maini foarte bine inainte de a incepe!

Pasul  3. Inmoaie-ti cuticulele cu o lotiune pentru maini sau cu un ulei si impinge-le in afara unghiei cu un betisor special pentru cuticule. Nu uita ca acestea iti projeteaza unghia de bacterii, asa ca evita sa le tai!

Pasul  4. Exfoliaza-ti mainile si incheieturile cu un scrub pentru maini, ca sa elimini celulele moarte si sa rehidratezi pielea. Utilizeaza o perie pentru unghii ca sa le cureti bine. Dupa pasul acesta, usuca-ti mainile foarte atent.

Pasul 5. Maseaza-ti mainile cu o crema hidratanta. Doar pentru ca nu mergi la spa, nu inseamna ca trebuie sa refuzi putina relaxare!

Pasul 6. Aplica mai intai o baza care sa iti protejeze si sa iti hidrateze unghia. Asteapta aproximativ 2-3 minute inainte sa aplici oja.

Pasul 7. Aplica primul strat de culoare. Asigura-te ca pensula ajunge si in colturile unghiei.

Pasul 8. Dupa 3 minute aplica si al doilea strat de culoare. Nu uita: daca primul strat a fost aplicat cu grija, al doilea va arata superb.

Pasul 9. La final, aplica un top pentru a te asigura ca unghiile tale au un luciu frumos. Topul protejeaza unghia si culoarea, iar aceasta dureaza mai mult!

Pasul 10. Curata si retuseaza greselile, daca este necesar. Cu un betisor pentru urechi si putina acetona, poti indeparta oja care a ajuns in locuri nedorite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top