Connect with us

Revistateo.ro

Educatie

10 reguli ale sexului pentru femeile care au până în 30 de ani

10 reguli ale sexului pentru femeile care au până în 30 de ani:

Până la această vârstă, ar trebui să știi deja aceste lucruri:

Regula #1: NICIODATĂ NU MIMA ORGASMUL!
Este o eroare care te păcălește pe tine, nu pe partenerul tău sexual. Dacă nu ai orgasm, nu îl ai, dar nu trebuie nicidecum să gafezi mereu prefăcându-te că ai simțit ceva. Amintește-ți de Samantha Jones din „Sex and the city” care era super-onestă cu toți amanții ei.

Regula #2: GEMETELE NATURALE
Dacă vrei să îți impresionezi partenerul, nu este nevoie să transformi dormitorul în grădină zoologică. Gemetele pot spori plăcerea sexuală de fiecare dată când sunt produse natural.

CITEȘTE ȘI: OAMENII LENEȘI SUNT MAI GRAȘI? CE SPUN SPECIALIȘTII?

10 reguli ale sexului pentru femeile care au până în 30 de ani-

Regula #3: NU UITA DE SEXUL ORAL
Da, încă e un subiect tabu și multe femei strâmbă din nas când aud de asta. Însă iubitul tău se simte foarte bine dacă îi acorzi această atenție.

Regula #4: MASTURBAREA NU TREBUIE IGNORATĂ
Femeile au dreptul, și nu că ar fi vorba despre un drept aici, să se satisfacă singure. Este un lucru natural și sănătos, spun medicii.

Regula #5: PREGĂTEȘTE CAMERA
Dacă vrei ca fanteziile tale romantice să fie îndeplinite cât încă ai o vârstă mică, atunci nu te aștepta ca de fiecare dată iubitul tău să îți aducă flori și lumânări parfumate. Fă-o chiar tu și așteaptă-l cu această surpriză!

Regula #6: CERE-I LUCRURI FĂRĂ RUȘINE!
Dacă pentru tine este esențială stimularea clitorisului în timpul actului sexual, nu te ascunde ca o fată mare! Când sunteți doar voi doi, orice dorință este permisă!

Regula #7: ZERO COMPLEXE
Nu te gândi la cum arăți, la mărirea sânilor tăi sau celulită! Când faci sex, faci sex! Când faci terapie la psiholog se numește psihoterapie! Nu confunda momentele pentru că pierzi plăcerea!

Regula #8: „ALE TALE, ALE TALE… SĂRUTĂRI CRIMINALE!”
Da, exact ca în melodie trebuie să procedezi. Prin sărutări puteți să vă stimulați reciproc. Profitați de fiecare bucățică din corpul vostru: de la urechiușe la degetele de la picior.

Regula #9: ÎNCEARCĂ MAI MULTE POZIȚII SEXUALE
Nu rămâne cramponată în pozițiile clasice. Câtă vreme ești tânără și corpul tău e suficient de flexibilă, simte plăcerea în mai multe ipostaze!

Regula #10 sau REGULA DE AUR: PROTECȚIA + LENJERIA SEXY
Orice act sexual se face cu prezervativul, asta dacă nu ai un plan să ai copii. Iar lenjeria intimă sexy este un must-have pentru o noapte perfectă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top