Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 rețete homemade pentru eliminarea vergeturilor

10 REȚETE HOMEMADE PENTRU ELIMINAREA VERGETURILOR

1. CREMĂ DE AVOCADO
Amestecă pulpa unui avocado cu o lingură de suc de lămâie și una de miere. Se aplică această cremă în fiecare zi, sub forma masajelor circulare în zona cu vergeturi.

2. COADA CALULUI
Datorită consistenței în siciliu, această plantă face minuni împotriva vergeturilor. Pune la macerat 100 grame de coada calului și 8 picături de suc de lămâie într-un litru de alcool la 40 de grade, timp de o lună. Diluează cu apă (50%) și apoi aplică soluția sub formă de masaj.

CITESTE SI: INCEARCA ACEST ULEI DACA AI VERGETURI
3. PASTĂ DE MORCOVI
Pune vreo trei-patru morcovi mari în storcătorul de fructe sau în blender, până obții o pastă consistentă. Aplică pasta de morcovi în zona afectată de vergeturi.

4. MIERE + MORCOVI
Aceeași rețetă de mai sus o puteți încerca și cu puțină miere și… piper. Adăugați 4 lingurițe de miere în pasta de morcovi și o jumătate de linguriță de piper măcinat.

5. CREMĂ CU EXTRACT DE MELCI
Mucoasa melcului poate fi utilizată în refacerea țesuturilor distruse de pierderea excesivă de greutate. Dacă nu te îngrozește ideea, poți pune 2-3 melci pe pielea plină de vergeturi și lăsați-i să acționeze timp de 5 minute.

6. MORCOVI + LAPTE DE MIGDALE
Tocați bine de tot doi morcovi și amestecați-i cu 150 ml de lapte de migdale până obțineți o pastă consistentă.

7. PENTRU VERGETURILE DIN ZONA SÂNILOR: ALBUȘ DE OU + LĂMÂIE
Stoarce o jumătate de lămâie și amestec-o cu un albuș de ou. Aplică această compoziție în zona sânilor, dacă vergeturile tale sunt inestetice.

8. STRUGURI
Pulpa strugurelui reprezintă un produs cosmetic eficient, mai ales în combaterea vergeturilor. Aplică pulpa strugurilor pe zona cu vergeturi și lasă la acționat timp de 15-20 de minute.

9. ALOE VERA
Unge-te în zona cu vergeturi cu gelul de aloe vera, mai ales înainte să te bagi la somn.

10. ÎNCĂ UNA CU MORCOVI
Amestecă pasta formată din 5 morcovi cu suc proaspăt de struguri și două lingurițe de miere. Aplică această rețetă în zona afectată și las-o la acționat 30 de minute pe zi, de preferință seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top