Connect with us

Revistateo.ro

10 secrete pe care le poti aplica acum pentru frumusetea ta!

Frumusete

10 secrete pe care le poti aplica acum pentru frumusetea ta!

Toate femeile isi doresc sa fie frumoase dar de cele mai multe ori le lipsesc anumite trucuri pe care le pot pune oricand in aplicare. Iti prezentam 10 secrete bine de stiut pentru pielea, parul si dintii tai.

1. Par stralucitor cu ajutorul cafelei. Firul de par poate fi intarit cu ajutorul unei lingurite de cafea adaugata in samponul pe care il folosesti la fiecare spalare. Parul devine mai rezistent si mai stralucitor.

2. Machiaj tip smokey eyes. Foloseste niste bete de chibrit daca vrei ca acest tip de machiaj sa para mai intens. Vei vedea ca rezista mai mult, la toate intemperiile, folosind cenusa betelor de chibrit atunci cand te machiezi.

3. Unghii mai tari cu ajutorul lamailor. Taie o lamaie in doua bucati si puneti degetele in pulpa acesteia. Stai cu unghiile bine infipte in lamaie timp de 10 minute, dupa care spala-te pe maini cu apa calduta.

4. Epilare cu balsam de par sau gel de dus. Poate ca ai uitat sa iti cumperi ceara pentru epilat sau crema speciala. Nu e nicio problema. Lama suporta si balsamul de par sau gelul de dus. In plus de asta, vei mirosi mult mai frumos dupa aceea decat daca ti-ai da firele de par jos cu o crema.

5. Ruj special. Foloseste blush deasupra unui balsam de buze incolor si vei vedea cum buzele tale vor fi mai speciale. Culoarea rezultata ii va innebuni pe toti.

6. Albirea dintilor cu apa oxigenata. Amesteca apa obisnuita cu apa oxigenata si clateste bine dintii pentru a-i albi. Poti adauga bicarbonat de sodiu la aceasta compozitie, fara insa a inghiti apa. Dupa ce te-ai clatit de cateva ori vei realiza o curatare eficienta a dintilor tai.

7. Cosuri eliminate cu apa oxigenata. Imbiba dischetele demachiante cu apa oxigenata si apasa usor in zonele unde ti-au iesit cosuri. Apa oxigenata curata bine orice tip de infectie. Dupa ce ti-ai curatat fata, foloseste o crema hidratanta.

8. Ulei de ricin impotriva matretii. Matreata este o mare problema pentru multe dintre doamne, fapt pentru care cautarea unui sampon potrivit este intotdeauna dificila. Uleiul de ricin aplicat pe scalpul ud, de la radacini spre varfuri te va scapa de matreata si iti va fortifica firul de par.

9. Vaselina anti pete de par. Atunci cand te vopsesti pe cap nu uita sa te dai cu vaselina pentu a evita petele din jurul urechilor, gatului sau de pe frunte. Aplica vaselina in aceste zone, fara a atinge insa firele de par.

10. Bronz cu zeama de lamaie. O simpla crema autobronzanta nu este suficienta pentru un bronz uniform. Adauga la aceasta zeama de lamaie deoarece acidul citric indeparteaza petele care iti uratesc aspectul fizic al pielii.

 

1 Comment

1 Comment

  1. christian louboutin outlet store reviews 4

    2015-02-04T23:57:59+02:00 at 2015-02-04T23:57:59+02:00

    nine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top