Connect with us

Revistateo.ro

Life

11.11, ora 11:11. Ce se întâmplă la această dată

Data de 11 noiembrie are o semnificație aparte din punct de vedere numerologic. La ora 11 și 11 se vor deschide, spun ezoteriștii, porți energetice care pot schimba lumea.

11.11 – semnificațiile zilei

Numărul 11 în numerologie are o simbolistică deosebită. 11 este asociat cu iluminarea spirituală (unu lângă unu). Este numărul care din punct de vedere numerologic înseamnă idealism, viziune, ruperea barierelor, avangardism, transformare.

Se spune că pe 11 noiembrie pot avea loc fenomene impresionante asociate cu religia, fantezia, misterele. Pot avea loc apariții misterioase sau chiar divine. La această dată multe persoane au avut parte de tot felul de revelații.

În această zi oamenii își pot schimba viețile în bine. Sunt încurajate acțiunile umanitare, e încurajat dialogul. Este o zi favorabilă împăcărilor, comunicării, pentru că este o zi în care spiritele noastre devin mai ”înțelepte”. Și vibrațiile acestei zile vor fi mai ridicate. Exaltarea va fi la fiecare pas, iar oamenii vor simți pentru un moment că fac parte din același Întreg Universal.

Data de 11.11 plus ora 11 și 11 minute are o conotație specială. Adunați, cei 4 de 1 formează cifra 6. 6 în numerologie este cifra dragostei, a iubirii neîmpărtășite care se întregește cu jumătatea.

Evident, așa cum o monedă are două fațete. și cifra 11 are conotațiile sale negative. Principala caracteristică mai puțin pozitivă este tocmai instabilitatea fericirii. Se poate trece de la un entuziasm exacerbat foarte ușor la depresie.

Persoanele care sunt obligate să ia decizii cruciale azi e foarte probabil să dea greș deoarece emoționalul acaparează raționalul. Așadar, și fericirea trebuie dozificată într-un fel. E foarte ușor de căzut din lac în puț.

Cei care au cifra destinului 6 (cifra rezultată din cei 4 de 1) au o menire specială, susține numerologul Mihai Voropchievici: „Cei care sunt armonici. Construiesc familii extraordinar de frumoase. Destinul lor vibreaaza doar cu armonie.

CITEȘTE ȘI: Ce nu ai voie să faci începând de mâine dimineață. Voropchievici spune că atrage necazuri

Cauta linistea, sunt un pic utopici. Utopia lor vine dintr-o viata anterioara. Cauta partenerul ideal, pe care l-au intalnit intr-o viata anterioara. Este placut, cauta placeri si dragoste. Aici gasim cele mai frumoase curtezane”.

Cât despre cei cu numărul destinului 11 „trebuie să lucreze pentru posteritate, umanitate. Sunt arhitecții universului, iar dacă nu fac asta se îndoaie și cad”.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Mihai Voropchievici: Cum ne calculăm cifra fericirii. Este unică și ne ghidează viața

Mihai Voropchievici a dezvăluit formula de calcul a cifrei fericirii. Cifrele sunt de la 1 la 9. De exemplu, dacă tu ești născut pe data de 10, vei aduna cifrele între ele și vei face analiza după rezultat. Persoanele care sunt născute pe data de 23, de exemplu, au cifra fericirii 5 (2+3).

Cei care sunt cu 1 se combină și cu celelalte. Manifestările amoroase va diferi de la 1 la cel cu 10, și la cel cu 28. Rădăcina este aceeași, dar cresc în valoare.

1 – este liderul, ste inițiatorul în dragoste, sunt cuceritorii. Ei știu să aleagă, știu să ofere.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 5-11 noiembrie 2017

2 – sunt cei mai timizi, care așteaptă să fie aleși. Sunt persoane sensibile. Bărbații așteaptă ca femeile să facă primul pas. Norocul lor se manifestă venind de la alții. Combinațiile cele mai reușite sunt între o cifră pară și una impară.

3 – sunt explozibili. Sunt la fel de volatili, mai nestatornici în dragoste. Foarte greu îi determini să rămână prea mult timp lângă parteneri. Excepție face cifra 12, care face într-un parteneriat numai ce-l taie capul.

4 – sunt statornici în dragoste. Sunt oameni serioși, care știu ce vor în dragoste. Afectiv are 4 impulsuri. El trebuie să analizeze, să compare.

5 – este la mijloc între 5 și 9. Este versatil, fericit, curios. Dacă este curios este și inventiv. Este foarte important să aleagă, dar să nu stea prea mult acolo. Cifrele impare sunt năzdrăvane. Ca să fie fericit trebuie să fie lăsat să studieze, să se informeze, să facă toate năzdrăvăniile de pe lume.

6 – pentru a fi fericit trebuie să aibă fericire. Fericirea însemană armonia unui cuplu, o casă cu copii, bunăstare. Are un mare interes pentru zona financiară. Are înclinație spre lux. Sunt cei mai nefericiți, cu toate că ei caută fericirea. Caută fericirea care nu există. Ei vin dintr-o viață anterioară cu un tipar prestabilit. Ei caută încontinuu, se mulțumesc într-un final.

7 – sunt introvertiți. Cei născuți pe 17 sau pe 25. Ei nu prea știu să fie fericiți.

8 – nu prea au probleme. Vin ei și îți spun ce vor. Consideră că fericirea pentru el: bani, dragoste.

9 – iubesc oamenii și sunt iubiți de oameni. Fericirea lor este atunci când fac bine oamenilor. Ei greșesc de multe ori. Din dorința de a fi fericiți fac greșeli.

Dezvăluirea făcută de Mihai Vorophievici a avut loc în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunde”, difuzată la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top