Connect with us

Revistateo.ro

Taurul se scalda in fericire! Citeste sfatul zilei de 1 mai 2016!

Stiri

Taurul se scalda in fericire! Citeste sfatul zilei de 1 mai 2016!

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Vrei sa citesti, sa inveti, sa explorezi, sa te minunezi de fiecare cladire, strada, fiinta si copac pe langa care treci azi. Transforma aceasta nevoie lirica in ceva creativ. Nu lasa sa treaca pe langa tine inspiratia fara sa lasi ceva in urma. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Retraiesti momente pe care le credeai pierdute. Te incearca acel tip de sentiment care te pune pe calatorii imaginare. Asociezi o anumita melodie cu o anumita stare care te face sa te teleportezi in trecutul tau frumos. Profita de aceste senzatii unice. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Daca cineva iti aduce acuze nefondate, nu te strofoca sa le demontezi. Nu e bine sa te certi chiar in ziua de Paste. In plus, cine se scuza, se acuza singur, nu uita asta! Numarul norocos al zilei: 4.

Horoscop tiganesc mai 2016

Horoscop sexual mai 2016

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Schimba directia si indreapta-te catre domeniul in care simti ca te incadrezi cel mai bine. Nu mai face compromisuri doar de dragul fisei postului tau. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Chiar daca nu mai simti cum simteai odata magia sarbatorilor, fa un efort pentru cei dragi tie si impartaseste-le un zambet. Numarul norocos al zilei: 33.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Prietenii tai sunt cei mai importanti acum. Multi au nevoie de tine si ar fi bine sa le arati sprijinul tau. Numarul norocos al zilei: 4.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top