Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 18 august 2016. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop

Horoscop 18 august 2016

Leu

Nu te grabi sa treci repede peste un nivel foarte bun la care ai ajuns prin eforturi sustinute. Deja vrei sa treci la etapa urmatoare, fara sa savurezi succesul actual. Ceilalti vor sti sa extraga din acest moment tot ce e mai bun cat mai mult timp posibil, dar tu te folosesti de acest nivel doar pentru a te propulsa spre scopurile urmatoare. Dupa ce se va termina actuala etapa, vei privi inapoi si aproape ca nici nu iti vei mai aminti emotiile placute de acum, ca atare ia si tu o pauza, alaturi de ceilalti, pentru a descoperi gustul dulce al momentul de fata.

Fecioara

Pune mana pe unelte si apuca-te de proiectul la care te tot gandesti de ceva vreme, dar tot amanai momentul sa-i dai startul. Acum e acea zi de succes in care vei sti sa-ti valorifici perfect toate cunostintele acumulate si toate planurile facute. Depaseste faza teoretica a marilor tale planuri, pentru ca acum ar fi momentul optim sa pui deja in practica tot ce ai scris pe hartie sau ai creat in detaliu in minte. Mai mult, ai putea avea alaturi o persoana de incredere pe care te poti bizui, completandu-va perfect unul pe altul pe toate planurile.

Horoscop 18 august 2016

Balanta

Asculta-l pe cel care iti spune ca cea mai buna solutie, in situatia de fata, e sa pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Daca tie ti-e teama de decizii atat de drastice, lasa-l pe altul sa ia decizii in locul tau, pentru ca poate fi mai detasat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emotiilor, or celalalt vede lucrurile strict rational, fara implicatii sentimentale. Tine cont de sfatul destul de sever pe care ti-l ofera, chiar daca nu suna asa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajuta sa duci la capat un plan ce parea complet blocat.

Citeste si: Horoscop sexual septembrie 2016 – toamna infidelitatilor

Scorpion

Ai tendinta de a te comporta nepoliticos cu oameni mai in varsta care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multa consideratie din partea ta. Parintii, profesorii, sefii maturi ar putea sa te acuze ca esti lipsit de maniere, ca ai uitat de respect, ca nu e un comportament corect, deci revizuieste-ti atitudinea fata de acestia, pentru ca tu nu esti asa de obicei. Parca ai face echipa cu alti tineri de varsta ta si, impreuna, deveniti o forta prin care vreti sa aratati celor mari ca sunteti independenti si ca nu acceptati sfaturi. Daca tot te revolti, fa-o in gluma, ca sa nu aluneci spre… obraznicie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. necunoscutl

    2016-08-17T23:46:30+03:00 at 2016-08-17T23:46:30+03:00

    Nimeni nu poate spune ce se va intampla peste un minut si voi pretindeti ca puteti prezice ce se va intampla maine sau peste o saptamana , o luna sau un an? DIN CATE VAD PACALITI SI PROSTITI LUMEA CU ASEMENEA IDIOTENII. Mai bine invatati lumea sa traiasca in liniste si pace cu cele necesare traiului si sa fie uniti precum degetele de la mana.necunoscutul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top