Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 18 august 2016. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop

Horoscop 18 august 2016

Sagetator

Ai facut candva un mare sacrificiu de dragul unei persoane si ii aduci aminte, subtil, de ce ai facut pentru ea. A venit vremea sa iti intoarca serviciile si sa faca si el ceva similar pentru tine, dar te dezamageste profund. Chiar daca esti genul de persoana care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iata ca unii uita sa iti multumeasca sau sa iti aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar iti pot raspunde agresiv, cum nu ai merita… E o lectie buna sa nu te mai dedici altora, sa nu preiei pe umerii tai sarcini care nu te privesc, pentru ca unii doar vor profita de bunatatea ta si atat.

Capricorn

Exagerezi cu ideile fixe de care nu mai poti scapa, desi ai alaturi de tine oameni care iti prezinta si alte pareri, si alte solutii, dar tu nu si nu: te tii doar de ale tale cu incapatanare. Oricat de mult ai crede in principiile dupa care iti ghidezi viata, ar trebui sa fii mai atent si la alte opinii, pentru ca toata viata e o scoala, la urma urmei. Fii deschis la dialog, asculta parerile altora, chiar daca par diametral opuse celor in care crezi, si nu respinge schimbul de idei. Ai alaturi de tine niste oameni care au multe de spus, dar daca tu blochezi poarta spre o comunicare eficienta si amiabila, cum ai vrea sa afli ce au sa-ti transmita?

Citeste si: Horoscop Minerva pentru saptamana 14-20 august 2016

Varsator

Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci cand il vei solicita, ca are el cunostinte suspuse pentru a interveni pe langa ele in favoarea ta. Aiurea…. nu se tine de cuvant si regreti amarnic ca ai avut incredere in el. Daca te-ai fi bazat numai pe fortele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat ca drumul pana la succes va fi mai usor daca cineva cu atatea influente si resurse este alaturi de tine, dar nu a fost decat gura de el!

Pesti

Incearca sa nu-i judeci pe cei care ti se opun azi cu agresivitate, pentru ca, pe undeva, s-ar putea ca ei sa aiba dreptate. Ranit in orgoliu propriu, ai fi tentat sa-i privesti ca pe niste dusmani care iti vor raul, dar nu e deloc asa. Criticile care iti sunt azi adresate, desi tu spui ca nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la baza. Chiar daca azi le respingi cu vehementa, suparat pe tonul agresiv, va veni o zi cand iti vei aminti ce ti se reproseaza acum si s-ar putea sa regreti ca nu ai tinut cont de sfaturi. Daca unii au ceva de comentat, s-ar putea sa-ti transmita chiar o informatie utila.

Horoscop 18 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. necunoscutl

    2016-08-17T23:46:30+03:00 at 2016-08-17T23:46:30+03:00

    Nimeni nu poate spune ce se va intampla peste un minut si voi pretindeti ca puteti prezice ce se va intampla maine sau peste o saptamana , o luna sau un an? DIN CATE VAD PACALITI SI PROSTITI LUMEA CU ASEMENEA IDIOTENII. Mai bine invatati lumea sa traiasca in liniste si pace cu cele necesare traiului si sa fie uniti precum degetele de la mana.necunoscutul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top