Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

18 ani de HI-Q – O ultima aparitie pe Plaja lui TEO

Trupa HI-Q a aniversat de curand 18 ani de existenta si odata cu acest eveniment Florin Grozea a ales 10 oamei pe care ii considera important in succesul avut, printre acestia se afla si TEO care a crezut din prima secunda in proiectul lor si i-a chemat de fiecare data in emisiune.

Aniversarea HI-Q aduce si o veste trista pentru fanii trupei, deoarece cei trei membri au decis sa puna capat proiectului, iar astazi vor avea ultima aparitie televizata pe Plaja lui TEO. De ce au decis sa faca acest pas, ce vor face pe viitor vom afla in exclusivitate, astazi, de la ora 16:45 la Kanal D.

Florin povesteste pe blogul lui cele mai importante momente din relatia lor cu TEO si ne-a facut cadou si prima lor aparitie in emisiunea TEO SHOW de la ProTV.

„In 1999 Teo si Mircea erau cele mai mari vedete din televiziunea romaneasca. Faceau matinalul la Antena1 si defineau, practic, divertismentul TV in Romania. De asemenea cei doi aveau o emisiune radio in weekend, la Radio Brasov, unde prietenul nostru Dragos Maraloiu [pe atunci inginerul de sunet Hi-Q] era MC si DJ.

Intr-unul dintre weekend-uri Dragos ne suna de la radio, bucuros ca a avut ocazia sa le arate vedetelor de la Bucuresti melodia Hi-Q “Nu pot face nimic”. Piesa avea un succes local, fiind promovata puternic de cel mai mare radio din oras, Radio Brasov.

Mihai se imbraca rapid [emisiunea de la Radio Brasov era difuzata sambata dimineata], inregistreaza pe CD-blank melodiile pe care le aveam in acel moment si fuge la Radio Brasov. Ii prinde in extremis pe cei doi prezentatori TV care tocmai plecau spre Bucuresti si le ofera acest CD.
Teo, probabil impresionata de determinarea lui Mihai, poate influentata de entuziasmul oamenilor de la Radio Brasov, poate doar curioasa, asculta CD-ul in masina, in drum spre Bucuresti.
Pe 29 martie 1999 am fost invitati pentru prima data la “Teo si Mircea Show”, la Antena1.”, CITESTE MAI MULT AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top