Connect with us

Revistateo.ro

2 zodii, lovite de unde nu se așteptau. Sfatul zilei de 2 iunie 2017

Sfatul zilei

2 zodii, lovite de unde nu se așteptau. Sfatul zilei de 2 iunie 2017

2 zodii vor fi lovite de unde nu se așteptau. Urmează o zi plină de controverse, de regrete, de reproșuri pentru acestea. Citește sfatul zilei de 2 iunie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 2 iunie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Cunoști o persoană nouă și încă nu știi dacă ar trebui să te apropii de ea sau să ții distanța. Analizează bine înainte să faci un pas greșit. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Trebuie să înveți să fii spontan în reacții, să nu te lași copleșit de amploarea anumitor evenimente. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Nu te crampona de ideile preconcepute ale celor din jurul tău. Fă-le față cu personalitatea ta. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC – Astăzi primești o lovitură de unde nu te aștepți. Analizează cu atenție informațiile care vin spre tine. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU – Cere sfatul unei persoane avizate pentru afacerea de care vrei să te ocupi. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ – Nu ai de unde să știi dacă situația te vizează direct, dar e cert că lovitura de azi te va întări și mai mult. Vei ieși cu capul sus dintr-o confruntare de zile mari. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ – Intri în contact cu anumite persoane și asta îți solicită tot timpul din lume. Ai grijă cum te exprimi. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Noul proiect în care ai fost implicat te bucură foarte tare. Ține-te de el. Numărul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna – 28 mai – 3 iunie

SĂGETĂTOR – Apar anumite animozități în mediul în care muncești și asta te debusolează nițel. Fii cu ochii în patru. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN – Nu te juca cu banii foarte mult. Riști să pierzi și puținele resurse financiare de care dispui. Numărul norocos al zilei: 20.

VĂRSĂTOR – Nu poți lega discuții serioase cu oamenii care nu vor să facă o schimbare reală în viața lor. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI – Vrei să schimbi direcția, dar ți-e frică de ce ai putea găsi pe noul tău drum. Învinge-ți temerile. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top