Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

SFATUL ZILEI 5 noiembrie 2018

Racii se retrag pentru a pune la cale toti pasii necesari pentru realizarea marelui plan de viitor. Nimeni nu il cunoaste. Totul se coace in mare secret!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te panica daca viata iti pune la dispozitie cateva hopuri financiare. Este momentul sa actionezi fara patima. Pune-ti latura pragmatica in joc. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Directia pe care pasesti va suferi modificari extrem de mari. Trebuie sa fii pregatit de noul tau drum, un drum care va fi luminos si iti va aduce multe bucurii. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu ai cum sa le controlezi pe toata in viata. Ia-ti niste ajutoare de incredere si nu te panica atunci cand ai senzatia ca esti singur. Nu esti absolut deloc singur! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti construiesti viitorul cu mult entuziasm, dar in mare secret. E firesc sa nu vrei sa impartasesti celorlalti fiecare detaliu. Ai grija sa respecti tot ceea ce scrii pe hartie. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai la tine solutii pentru problemele tuturor, mai putin pentru ale tale. Cum se face ca nu te concentrezi si asupra propriei tale persoane? E cazul sa te gandesti si la tine! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Daca te bate gandul sa iti muti domiciliul sau locul de munca, analizeaza foarte bine aceasta situatie. Fa-ti timp suficient pentru a te gandi la toate variantele si vezi cum iesi in pierdere si cum castigi. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Nu te opri din drumul pe care l-ai parcurs cu atata determinare pana acum. Traseul tau fructuos trebuie sa continue indiferent de intemperiile vremii. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Fii mandru de nivelul intelectual la care ai ajuns si continua-ti studiile. Fa tot posibilul sa nu te abati de la invatatura. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Tu esti cel care decide ce se intampla cu viata ta si nimeni altcineva. Nu ii lasa pe ceilalti sa iti umbreasca sperantele si iluzia de a construi ceva frumos. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Fii corect cu persoana iubita daca nu vrei sa te trezesti cu reactii ostile in urmatoarea vreme. Toata lumea greseste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai ca politistul langa cel drag. Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Nu te opri aici. Daca vrei sa faci dreptate, mergi mai departe. Apeleaza la toate usile legale pentru a rezolva lucrurile care te framanta. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Nimeni nu se indoieste de cat de minunat esti ca om, deci nu sunt justificate motivele pentru care o faci tocmai tu. Iubeste-te! Numarul norocos al zilei: 16.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top