Connect with us

Revistateo.ro

3 celebrități cu operații estetice de nota 10!

Stiri

3 celebrități cu operații estetice de nota 10!

Celebritățile recurg adesea la operații estetice pentru că au simple mofturi și vor să pară perfecte, iar acest lucru nu este deloc de condamnat. De-a lungul vieții, corpul uman suferă o serie de modificări și profesionalismul chirurgului estetician poate controla aceste modificări în beneficiul femeilor.

De la regina Spaniei și până la actrițe de Hollywood, o serie de celebrități au ajuns la bisturiu din necesitatea de a fi mereu frumoase. Nu toate operațiile însă se dovedesc a fi unele reușite, însă cele trei cazuri de mai jos sunt exemple de AȘA DA în materie de chirurgie plastică. Citește mai jos de ce Paulina Rubio, Penelope Cruz sau regina Letiția sunt printre vedetele care au fost supuse unor operații estetice de succes.

CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA MARYLIN MONROE ÎNAINTE SĂ FIE MARYLIN MONROE

3 cekebritati cu operatii estetice de nota 101
Regina Letiția a Spaniei. Noua regină a Spaniei, după ce regele Juan Carlos a abdicat, Letizia Ortiz, și-a operat atât bărbia cât și nasul, scrie presa spaniolă. În plus, regina s-a uspus și unei operații de blefaroplastie (intervenție chirurgicală de ridicare a pleoapelor) și și-a corectat punctele incomode ale feței și inclusiv ridurile cu ajutorul inserării de chimicale benefice.

3 cekebritati cu operatii estetice de nota 102
Nu îi place să recunoască sau să vorbească despre acest subiect, dar actrița Penelope Cruz a ajuns și ea pe masa operației pentru a fi mai frumoasă. Penelope Cruz și-a făcut o intervenție de rinoplastie , ceea ce a ajutat-o să îi îndulcească privirea și să îi facă fața mai deschisă.

3 cekebritati cu operatii estetice de nota 103
Chirurgia plastică a făcut minuni pentru cântăreața latinoamericană Paulina Rubio. Deși nu a vorbit despre operațiile ei estetice, comparând imaginile din anii 90 cu Paulina de azi, este evident că a trecut pe la chirurgi profesioniști. Putem observa cu ochiul liber o micșorare a buzelor și o lucrare a pomeților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top