Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

3 coafuri rapide pentru parul drept – Nu iti va lua mai mult de 3 minute sa iti aranjezi parul

Parul drept este deseori intalnit si totodata dorit de multe domnisoare. Chiar daca ai un par drept in mod natural sau alegi sa folosesti o placa de par, iti aratam 3 coafuri rapide pentru parul drept. Uneori acesta poate fi lipsit de volum. Aceste coafuri te vor ajuta atunci cand nu ai timp sa il tapezi sau sa iti faci o coafura mai complicata. Sunt simple, usoare si mai ales foarte rapide! Nu iti va lua mai mult de 3 minute sa iti aranjezi parul.

1. Coada de cal la baza capului. Este o metoda fulger pentru a avea un look stilat si ordonat. Te ajuta in multe ocazii si iti va da o nota de rafinament. Cum sa o faci? Aduna-ti parul la ceafa si piaptana-l foarte bine ca sa il ordonezi. Prinde-l intr-o coada cu un elastic mic. Ca sa finisezi toata treaba asta, aplica putin fixativ pe o periuta de dinti si piaptana parul. Concentreaza-te pe locurile unde firele sunt mai rebele. Ca sa arati mai deosebit, prinde peste elastic o clama metalica.

2. Look-ul gossip girl. Acesta este un look perfect pentru a doua zi dupa ce ti-ai indreptat parul, atunci cand firele incep sa se mai onduleze putin. Cum sa il obtii? Mai intai aplica putina pudra la radacina firului de par, pentru a absorbi uleiurile in exces. Incearca sa iti faci o carare pe mijloc, sau intr-o parte (depinde cum te avantajeaza mai mult, uita-te in oglinda si vezi ce iti place). Piaptana-ti parul si da-l usor dupa urechi. Prinde-ti in par o panglica sau o diadema in ton cu tinuta ta. Finiseaza varfurile cu placa de par, foarte usor.

3. Putin dezordonat. Este o metoda fantastica sa faci parul sa arate mai bine atunci cand este putin uscat, sau deja au trecut 2 zile de cand l-ai indreptat . Piaptana-ti parul cu capul in jos si ciufuleste-l putin. La varfuri onduleaza-l foarte putin cu placa. Ia cate o suvita si rasuceste-o usor. Trece-ti mana prin par si aplica un spray pt stralucire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top