Connect with us

Revistateo.ro

3 emisiuni noi-nouțe pe piața de televiziuni din România, din 2015

Stiri

3 emisiuni noi-nouțe pe piața de televiziuni din România, din 2015

Anul nou vine cu formate noi de emisiuni pe piața televiziunilor din România. Mai exact, paginademedia.ro anunță că postul de televiziune PRO TV a achiziționat o nouă emisiune de cooking, la care se adaugă o emisiune de dating și una care te va învăța cum să îți decorezi casa.

Cele trei formate noi de emisiuni au fost achiziționate pentru anul 2015, scrie presa. PRO TV a fost prima televiziune din România care a lansat ideea concursurilor de cooking cu Master Chef, iar având în vedere audiențele uriașe înregistrate cu un astfel de format, postul de pe Pache Protopopescu a cumpărat „Kitchen Nightmares”, producție a celebrului bucătar Gordon Ramsay.

CITEȘTE ȘI: CARMEN BRUMĂ TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ NU TE ÎNGRAȘI ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR

O altă emisiune cu care cei de la PRO TV speră să atragă publicul este „Brendan’s Love Cruise”, o emisiune tip dating, pentru cei care își caută iubirea, difuzată în Anglia de Channel 4. Emisiunea, în formatul ei original, se filmează pe durata unei croaziere pe Marea Mediterană.

În final, cea de-a treia surpriză pregătită de PRO TV este emisiunea care te învață cum să-ți decorezi casa, „Superior Interiors”, emisiune difuzată de Channel 5 în Marea Britanie. Iată mai jos un videoclip cu „Kitchen Nightmares”, formatul bucătarului englez Gordon Ramsay, același care deține și producția originală „Iadul bucătarilor”, care a fost difuzată de Antena 1. Emisiunea își propune să ridice pe picioare un restaurant cu ajutorul unui chef.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top