Connect with us

Revistateo.ro

3 filme de dragoste inspirate din POVESTI REALE

Stiri

3 filme de dragoste inspirate din POVESTI REALE

Cu siguranta, multi dintre noi am auzit de expresia „iubire ca-n filme”. Dar, de multe ori, viata reala este cea mai buna sursa de inspiratie pentru regizorii de filme de dragoste. Povesti romantice, complexe, cu evenimente pe care nici cel mai bogat in imaginatie scenarist nu ar putea sa le gandeasca. Iata 5 filme de dragoste inspirate din fapte reale si cum arata in realitate protagonistii povestilor.

1. „Eat pray love”

Film – Elisabeta, interpretata de Julia Roberts, o scriitoare de succes, realizeaza ca nu traieste viata pe care si-o doreste. Decide sa renunte la tot si porneste intr-o calatorie in jurul lumii, cu scopul clar de a se regasi. In italia, descopera ca este pasionata de arta culinara iar in India isi descopera latura spirituala. In cele din urma, in Bali, intalneste dragostea adevarata.

Viata reala – Filmul este bazat pe autobiografia lui Elizabeth Gilbert. Scrisa intr-un mod intim si foarte explicit, din cartea ei aflam ca Elizabeth si Jose s-au cunoscut exact ca-n film. Singura diferenta dintre scenariu si viata reala este ca Elizabeth si Jose se casatoresc, spre deosebire de film, iar Jose a fost retinut la granita si deportat din Statele Unite ale Americii.

Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert

2. „50 firts dates”

Film – Personajele principale sunt blonda fermecatoare Lucy Whitmore(Drew Barrymore) si un afemeiat pe nume Henry Roth, interpretat de Adam Sandler. Acesta din urma se indragosteste de Lucy, care este amnezica in urma unui accident. Astfel, barbatul o face in fiecare zi sa se indragosteasca de el, inregistrand toate momentele fericite pe care le-au trait impreuna.

Drew barrymore si Adam Sandler

Drew barrymore si Adam Sandler

Viata reala – Michelle Philpotts sufera de o forma rara de amnezie, dupa o serie de accidente, iar timp de 21 de ani a simtit ca traieste in anul 1994. In fiecare dimineata, sotul ei ii amintea ca sunt casatoriti, aratand fotografii si filmulete cu ei in diferite ipostaze.

Michelle Philpotts

Michelle Philpotts

3. „The vow”

Film – Paige si leo sarbatoresc a patra aniversare a casniciei lor dar trec printr-un accident cumplit de masina. Paige intra in coma iar asta ii sterge amintirile. In momentul in care iese din coma, nu-si mai recunoaste sotul si nimic din relatia dintre ei. Astfel, Leo se se hotaraste sa o recucereasca pe sotia lui.

Rachel McAdams si Channing Tatum

Rachel McAdams si Channing Tatum

Viata reala – Krickitt si Kim Carpenter au trait cosmarul prezentat mai sus in filmul „The vow”. In urma unui accident rutier, lui Krickitt ii sunt sterse din memorie amintirile din ultimii 15 ani, inclusiv momentul in care si-a cunoscut sotul sau cand s-au casatorit. Kim nu a renuntat si si-a facut sotia sa se reindragosteasca de la el, luand totul de la zero. Mai tarziu, Kim Carpenter a scris cartea „Juramantul”, care a devenit sursa de inspiratie a filmului.

Krickitt si Kim Carpenter

Krickitt si Kim Carpenter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top