Connect with us

Revistateo.ro

3 idei de costume de carnaval care se confectioneaza rapid

Stil de viata

3 idei de costume de carnaval care se confectioneaza rapid

Sa cumperi costume de carnaval pentru baietelul sau fetita dumneavoastra este considerat a fi un lucru care pune umarul la dezvoltarea sanatoasa a acestuia. Specialistii spun ca astfel de costume de carnaval transforma totul in joaca pentru copii, una din care provine dragul de teatru sau actorie pentru copii. Pentru ca, nu e asa, toti ne dorim sa fim eroii nostri preferati, sa recream anumite scene ale acestuia, iar imbracand costume de carnaval, reusim sa fim cu un pas mai aproape de acest lucru. Toti marii actori au avut un idol si au reusit sa fie ca el imbracand costume de carnaval.

La fel si copiii din ziua de astazi. Abia asteapta anumite serbari sau sarbatori pentru a cauta printre numeroasele costume de carnaval care se gasesc pe piata din Romania si nu numai.

Dar sa ne imaginam un lucru nu atat de greu de imaginat: fie uitati, fie nu aveti suficienti banuti pentru a cumpara costume de carnaval pretentioase. E ceva normal. Totusi, la fel de normal este sa va doriti ca cel mic sa aiba costume de carnaval. Iata 3 idei de costume de carnaval care v-ar putea fi de ajutor pentru ca fetita sau baietelul dumneavoastra sa zambeasca larg si sa aiba costume de carnaval originale si rapid de confectionat:

  1. Pilot de Formula 1. Da, ati citit bine. E usor de realizat pentru ca nu aveti nevoie decat de un costum de sport de culoare rosie. Mai trebuie ulterior doar sa accesorizati costumul respectiv asa cum ati vazut pe micile ecrane, la marii pilori. Iar la papetarie se gaseste banda adeziva sub toate formele si culorile, astfel ca cel mic sigur va fi incantat de acest costum si nu va mai avea nevoie de alte costume de carnaval.
  2. Costume de carnaval Nu va trebuie neaparat aripioare, pentru ca in ziua de astazi zanele arata diferit. Ce au ele in comun sunt rochita, tiara si bagheta cu care face diferite magii. Puteti confectiona astfel de costume de carnaval rapid si fara a face un efort foarte mare. Sa fii zana, in ziua de astazi, e tare usor.
  3. Costume de carnaval doctor / doctorita. In acest caz aveti nevoie doar de un halat alb sau de o camasa alba a lui tati, sub care sa puneti un tricou alb. Accesoriile se gasesc foarte usor in orice trusa de doctor de jucarie. Este probabil cel mai usor costum de confectionat.

Dupa cum puteti sa vedeti, e usor sa ai costume de carnaval daca iti folosesti imaginatia si creativitatea. Totusi, daca vrei ca totul sa decurga asa cum trebuie, descopere ofertele Noriel la costume de carnaval pentru baieti si fete tare, tare interesante, la preturi accesibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top