Connect with us

Revistateo.ro

3 intamplari de CLARVIZIUNE socante!

Stiri

3 intamplari de CLARVIZIUNE socante!

Clarviziunea nu este simpla vizualizare a unui eveniment din viitor ci intelegerea acestuia in profunzime. Clarvazatorii au capacitatea de a percepe in profunzime un fapt pe care il pot urmarii pana la o eventuala desfasurare in viitor. Nu toata lumea crede insa in puterea clarviziunii, insa urmatoarele 3 intamplari reale iti vor schimba parerea.

INCENDIUL PREVAZUT DE SWEDENBORG
In 1759, filozoful suedez Emanuel Swedenborg, lua cina impreuna cu cei apropiati, si, dintr-o data in mijlocul mesei, a sarit de pe scaun speriat de ceva anume. Filozoful a fost cuprins de neliniste, explicandu-le celor din jur cu lux de amanunte catastrofa care urma sa distruga mai multe case: un incendiu devastator. A doua zi dupa incendiu, Swedenborg a trimis guvernatorului orasului Stockholm un raport cu incendiul prevazut inainte sa se intample. Raportul a fost confirmat de guvernator: filozoful a prevazut totul exact asa cum s-a intamplat.

EXPLOZIA TERORISTA DE LA BOLOGNA
Dimineata din 2 august 1980 a fost una de cosmar pentru Antonio Ribera, cel care a prevazut o explozie terorista in orasul sau: „Ca si cand m-as fi uitat la un film proiectat pe un mic ecran, vedeam cateva persoane alergand nebuneste in timp ce se prabuseau niste ziduri de caramida in mijlocului unui mare nor de praf. Am avut impresia ca erau multi morti. Cu litere mari, de culoare rosie am vazut scris cuvantul BOMBA. S-a trezit imediat si i-a spus sotiei sale: „Undeva, s-a intamplat ceva teribil”. Postul de radio local a confirmat intocmai cele prevazute de italian cu doua ore inainte de tragedie.

A PREVAZUT ERUPTIA UNUI VULCAN
Munca l-a istovit pe jurnalistul american Edward Sanson, care in august 1883 a adormit cu capul pe masa si a inceput sa vizualizeze cum cade lava si mii de oameni fug disperati in stanga si dreapta. Cum care lava? Jurnalistul tocmai ce a previzionat eruptia unui vulcan. Dupa cosmarul vazut de Sanson, chiar a avut loc o eruptie vulcanica in Insulele Kratakoa, aproape de Jawa. In urma acelei tragedii au murit 35.000 de oameni.

Acestea sunt doar cateva exemple de clarviziune ale unor autori cunoscuti, prin meseria lor. Tu crezi in astfel de lucruri? Crezi ca e posibil sa prevezi viitorul prin clarviziune?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top