Stiri
3 locuri misterioase din România pe care trebuie să le vizitezi
1. PĂDUREA BACIU
Nu ai fost încă în Pădurea Baciu? Dar și mai grav, nu ai auzit niciodată de ea? Ar trebui să te gândești să o vizitezi de cum răsare soarele de vară! Se spune că pădurea Baciu, care se află în județul Cluj, este cuprinsă de energii inexplicabile, aici putând fi filmate și fotografiate chiar OZN-uri. Se crede că pădurea ar fi vizitată uneori de extratereștri sau ar fi bântuită de tot felul de spirite. Cert este că dacă faci o excursie la Baciu nu te furișa prea mult în pădure și evita să te bagi printre copacii cu forme ciudate pentru că s-ar putea să nu te mai întorci vreodată, așa cum multora li s-a întâmplat! Tot în Pădurea Baciu, mulți dintre cei care au vizitat-o susțin că au văzut sfere de lumină și siluete înspăimântătoare.
2. PEȘTERA POLOVRAGI
Această peșteră care se găsește în județul Gorj, în comuna Polovragi, este cuprinsă de blesemul zeului dacilor, Zamolxe. Peștera se numește așa datorită unei pietre folosite de daci în trecut, numită polovraga, cu care puteau vindeca oamenii de diferite boli. Se spune că peștera ar ascunde o comoară de neprețuit însă nimeni nu poate ajunge la ea deoarece zeul Zamolxe a blestemat locul. Oricine se apropie de acea comoară sau se aventurează prea mult în zona peșterii riscă să își piardă viața sau să înnebunească.
3. MUNȚII BUCEGI
Și aceștia ascunde o serie de mistere, dincolo de frumusețea asfixiantă a peisajelor. Munții Bucegi serveau ca apărătoare pentru daci în vremurile de război, existând tuneluri secrete săpate sub aceștia. Specialiștii au măsurat câmpurile energetice în zona Bucegi și au descoperit că există o vibrație neobișnuită față de alte zone ale țării. Se spune că în Munții Bucegi se ascunde un tezaur la care nimeni nu are acces. Forma tunelurilor din Munți seamănă cu un lup, lupul fiind simbolul dacilor în trecut. Alte zvonuri care circulă despre Munții Bucegi ar fi că americanii au experimentat călătorii în alte universuri, folosind energia inexplicabilă din această zonă.