Connect with us

Revistateo.ro

3 lucruri practice pe care le inveti cand esti trista

Stiri

3 lucruri practice pe care le inveti cand esti trista

Sa fii trista si descumpanita nu e un pacat, ba se spune ca oamenii care sufera invata cel mai mult in viata.

Tristetea poate fi provocata de o serie de lucruri: despartirea de cineva drag, un esec profesional, lipsa de autostima ori complexele fizice recurente.

Ce inveti daca esti trista: 1. Realizezi importanta soarelui in viata ta

Nu, nu este o metafora! Contactul cu lumina naturala ne da o stare de bine. Conform unor cercetari recente, vitamina D pe care o primim de la soare ne energizeaza si vindeca depresia.

50 de motive de fericire de la omul de langa tine

De ce plângem de fericire?

De altfel, persoanele slabite de durerile emotionale primesc frecvent capsule de vitamina D de la medici. Asadar, soarele nu e doar pentru bronzat, ci este un adevarat medicament pentru sanatatea ta sufleteasca.

2. Inveti cand sa te opresti

Unul din motivele pentru care ajungem sa fim tristi este ca nu ne cunoastem limitele si avem impresia ca orice este posibil. Nu e neadevarat ca putem obtine ce vrem de la viata daca ne zbatem, insa problema vine tocmai aici: visele fara munca asidua nu sunt posibile.

Asadar, tristetea ne invata sa devenim mai responsabili cu faptele noastre. Primul semn ca ai invatat sa stii cum si cand sa actionezi este meditatia.

3. Esti mai atenta la ce pui in farfurie

Depresia si melancolia ne imping la a consuma alimente nesanatoase fara sa le cantarim. Asta duce la ingrasare (un motiv in plus de tristete) si la aparitia bolilor de inima. Daca te-ai ingrasat in urma unui episod depresiv, data viitoare vei fi de doua ori mai atenta la consumul alimentelor nesanatoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top