Connect with us

Revistateo.ro

3 măști pentru păr pe care trebui să le încerci

Par & Coafuri

3 măști pentru păr pe care trebui să le încerci

Cel mai mare avantaj al măștilor preparate în casă este acela că poți combina ingredientele astfel încât șă fie obții un tratament perfect pentru nevoile tale. Totodată economisești suficient de mulți bani și poate fi chiar distractiv și relaxant să le prepari. Iată 3 măști pentru păr pe care trebuie neaparat să le încerci măcar o dată.

Mască pentru strălucire. Cu aceste ingrediente vei obține un păr mai puternic, mai catifelat și mai strălucitor. Ai nevoie doar de un albuș de ou și de câteva linguri de ulei de cocos. Proteinele din ou îți întăresc firul de păr, iar uleiul de cocos îl hidratează în profunzime și îi oferă o strălucire de neegalat. Amestecă-le și lasă-te 20 de secunde în cuptorul cu microunde pentru ca uleiul să se topească. Aplică masca pe lungimea părului și las-ă să acționeze 30 de minute. Spală-te cu șampon și clătește-te cu apă călduță de mai multe ori, pentru a îndepărta urmele de ou.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI PERMANENT

Mască pentru îmbunătățirea culorii părului. Dacă ai părul închis la culoare prepară o mască din cafea și ulei de măsline. Dacă ești roșcată poți să îți clătești părul cu ceai de merișoare, iar dacă ești blondă clătește-te cu un pahar de șampanie pentru volum și strălucire. Aceste ingrediente simple te ajută să ai un păr sănătos, cu o culoare de invidiat.

Mască pentru păr mai puternic. Amestecă într-un bol ă cană de piure de dovleac, 3 linguri de ulei de cocos, o lingură d emiere și o lingură de iaurt. Formează o pastă fină și aplic-o pe lungimea părului. Las-o să acționeze 30 de minute și apoi spală-te cu un șampon ușor.

Nu uita că măștile naturale pot fi extrm de eficiente, însă trebuie să le folosești regulat și cu multă atenție. Nu utilizat aceste tratamente mai des de o dată pe săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top