Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

3 metode INGENIOASE pentru DETOXIFIEREA CREIERULUI

Toxinele nu iti afecteaza doar stomacul, ficatul sau alte organe ci si creierul. Vezi in ce consta detoxifierea creierului si cum poti face asta incepand chiar de azi!

Corpul uman este format dintr-o serie de molecule care, daca sunt activate corect de alimentele pe care le consumam, ne ajuta la detoxifiere, inclusiv cea a creierului.

CITESTE SI: Atenție la alimentele care îți afectează grav memoria și creierul

CITESTE SI: Ce se întâmplă în creierul tău chiar înainte să mori! Ştiai asta?

Cea mai importanta astfel de molecula se numeste glutation. Aceasta poate fi ‘trezita’ cu o alimentatie echilibrata. Deci, da, creierul poate fi curatat de toxine cu ajutorul anumitor alimente!

3 metode pentru detoxifierea creierului:

1. Nu consuma alimente grele in timp ce te uiti la buletinul de stiri sau evita sa te uiti de tot la stiri! Daca nu rezisti in fata televizorului consuma broccoli, conopida sau varza chinezeasca. Aceste bunatati verzi iti vor calma nervii atunci cand vei vedea la televizor ceva care te revolta.

2. Redu consumul de energizante ori cafea sau chiar renunta, daca poti, la ele! Bea apa plate cu lamaie sau mananca varza murata pe stomacul gol daca vrei ca cerebelul tau sa fie mai activ si descatusat de toxinele ce iti produc stari de anxietate ori chiar depresie.

CITESTE SI: Ce se întâmplă în creierul unei femei în timpul menstruației

CITESTE SI: Cum să-ţi antrenezi creierul ca să fii mai fericit

3. Consuma numai alimente organice! Alimentele organice sunt fructele si legumele crescute natural, ‘ca la tara’. Merele, prunele, strugurii, telina din gradina bunicii, ceaiul de papadie sau rosiile carnoase batute de soare sunt delicioase pentru creierul tau.

Sursa foto: thejesterscorner.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top