Connect with us

Revistateo.ro

gelozie06102015

Stiri

3 pasi pentru a-ti vindeca partenerul de GELOZIE. Functioneaza de fiecare data!

Gelozia este o boala cat se poate de serioasa. Urmeaza acesti 3 pasi pentru a-ti vindeca partenerul de gelozie pentru totdeauna.

1. Evita sa acorzi atentie deosebita momentelor de gelozie.

Atunci cand dai curs scenelor de gelozie nu faci altceva decat sa-i confirmi partnerului tau ca ceea ce spune el este adevarat, iar tu iti vei face sange rau de fiecare data. In plus, ii vei da impresia ca nu te-ar deranja prea mult ca cele spuse sa fie si adevarate.

Totodata nu ar trebui sa fii rece, caci vei ajunge in extrema cealalta si-ti vei face jumatatea sa creada ca nu o mai iubesti. Abia dupa ce tensiunea dintre voi doi dispare poti sa te asezi langa partenertul de viata si sa discutati lucrurile cat se poate de serios. Incercati sa va amintiti de momentele frumoase impreuna pentru a avea o viziune de ansamblu asupra relatiei voastre.

2. Nu ceda presiunilor si incearca sa il faci sa aiba incredere in tine.

Iti poti face partenerul sa se simta mai bine renunatand la diferite placeri de-ale tale, insa asta nu va duce nicaieri. Pe de o parte, daca el nu este dispus sa faca anumite compromisuri, tu de cei ai face-o?

In plus, daca renunti la un lucru maine vei renunta la altul si tot asa pana cand vei ajunge sa pierzi lucrurile importante din viata doar pentru ca pe partenerul tau l-ar deranja sa mergi la job sau sa iesi cu diferiti colegi in oras.

CITESTE SI: Vezi unde a dus GELOZIA! Nu vei crede ce i-a facut sotului si cum a reactionat el!

CITESTE SI: Iată care sunt semnele unei relaţii toxice

3. Arata-i ce inseamna gelozie!

Incearca si tu sa scoti in evidenta diverse tipuri de comportament: reproseaza-i ca ii zambeste unei alte femei, intreaba-l cu cine a vorbit la telefon seara tarziu. Doar asa va intelege cu adevarat ce inseamna gelozia vazuta prin ochii celui afectat de acest sentiment. Daca va intelege acest lucru va fi capabil sa treaca peste suspiciuni si se va axa pe consolidarea relatiei voastre, nu pe distrugerea ei.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top