Connect with us

Revistateo.ro

3 semne că eşti BISEXUAL

Stiri

3 semne că eşti BISEXUAL

Bisexualitatea reprezintă orientarea sexuală în care sentimentele de atracţie sexuală sunt orientate către femei şi către bărbaţi. Deloc surprinzător, multe persoane se simt atrase de ambele sexe, chiar dacă sunt puţini cei care recunosc acest lucru, din cauza prejudecăţilor formate în comunitatea din care fac parte. Iată câteva semne că şi pe tine te atrage atât o femeie, cât şi un bărbat:

Vrei să faci sex în grup cu bisexuali. Lăsând la o parte fascinaţia pentru sexul în grup, una dintre cele mai puternice dorinţe ale unei persoane bisexuale este să participe la o partidă în grup, în care sunt femei şi bărbaţi bisexuali. Nimic nu pare mai incitant decât să te mângâi sau să te săruţi cu o femeie şi un bărbat? Asta ar trebui să-ţi dea de gândit.

CITEŞTE ŞI: Ce temeri ai în dragoste și sex, în funcție de zodie

Ţi-ai dori să petreci o noapte tot cu cineva bisexual. Majoritatea persoanelor bisexuale au această dorinţă ascunsă, mai ales atunci când cunosc o persoană de care se simt atrasă. Nu puţine sunt persoanele care nu sunt mulţumite de viaţa sexuală alături de partenerul lor, chiar dacă acesta ar face orice pentru a le satisface. Astfel, bisexualii se gândesc tot mai mult cum ar fi să se trezească noaptea în pat cu cineva de acelaşi sex şi să petreacă o noapte de neuitat.

Eşti amator de voyeurism. Una dintre cele mai ciudate şi incitante fantezii pentru o prsoană bisexuală este voyeurismul, adică să tragă cu ochiul în timp ce un cuplu face sex. De neconceput pentru unele persoane, aceasta este o practică destul de des întâlnită în rândul bisexualilor, mai ales dacă aceştia nu au avut parte de o experienţă cu cineva de acelaşi sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top