Connect with us

Revistateo.ro

3 solutii ca se te binedispui. Terapiile-minune

Stiri

3 solutii ca sa te binedispui. Terapiile-minune

3 solutii ca sa te binedispui. Terapiile-minune. Supararile si deprimarea pot fi combatute prin ascultarea unei melodii energizante sau o plimbare cu bicicleta prin oras, insa exista si alte metode sau terapii pentru a te binedispune.

TERAPIA PRIN MIMA
Mima este o forma de arta complexa care stimuleaza coordonarea dintre corp si minte. Jocul mimei este adesea folosit de pacientii cu sindromul Down din centrul Houston, SUA. Exista si pantomima, care este o alta forma de terapie prin care te poti binedispune. In cazul in care nu esti bun la mima, da boxele tare cu orice muzica iti vine la indemana si incearca sa interpretezi versurile prin gesticulatii.

CITESTE SI: TERAPIA PRIN RAS. MODURI PRIN CARE TE POTI VINDECA

TERAPIA PRIN ZAMBET
Aceasta terapie este recomandata celor care sufera de stres cronic. Efortul de a zambi iti elibereaza endorfinele si iti da o stare de bine. S-a descoperit ca rasul scade si presiunea sangelui.

TERAPIA PRIN LUMINI
Este recomandata tulburarilor de sezon precum astenia de toamna si de iarna. Aceasta terapie se bazeaza pe faptul ca lipsa soarelui, a luminii, mijloceste instalarea starilor de anxietate si depresie. Pacientii care vor sa scape de depresie folosesc de obicei o veioza in mijlocul iernii pentru a crea o atmosfera mai calduroasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top