Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

3 soluții rapide pentru îndepărtartarea petelor de pe haine

Foarte multe persoane se confruntă zilnic cu haine pătate cu vin sau diferite alimente. Mâncarea de bebeluș, iarba, băuturile ori anumite creme sunt greu de îndepărtat de pe haine, iar dacă sunt colorate, atunci este și mai dificil.

Dacă vrei să elimini petele de pe hainele albe, precum și să le albești în mod natural și să miroasă proaspăt, atunci poți încerca o soluție complet naturală.

Este cunoscut faptul că petele de vin și de alimente sunt foarte greu de îndepărtat de pe hainele albe. În plus, chiar și cei mai scumpe detergenți de curățare nu le pot elimina. Deci, cum le putem elimina cu succes?

Din fericire, există câteva trucuri care vă vor ajuta să eliminați eficient petele de vin și de alimente. Mai mult, ele îți vor albi perfect hainele, fără să folosești produse chimice care pot să intre apoi în contact cu pielea și să îți creeze probleme de sănătate.

În acest articol, îți vom arăta cum să elimini eficient aceste pete de pe haine, cât mai repede. Tot ce trebuie să faci este să încerci și tu acasă aceste trucuri. Urmează instrucțiunile de mai jos:

Citește și: Cum iti faci hainele sa arate ca noi

Bicarbonatul de sodiu este de neprețuit în gospodărie. Pe lângă faptul că este excelent pentru curățarea bucătăriei și a băii, acesta este eficinet și pentru a scăpa de pete și de mirosurile neplăcute de pe haine. Se amestecă 4 litri de apă cu o cană de bicarbonat și se pun hainele în acest amestec. După câteva minute, o să observi că petele de pe haine dispar. De asemenea, dacă sunt haine colorate, atunci culorile sunt mult mai vibrante.

Lămâie și oțet

Acest amestec este perfect pentru îndepărtarea petelor. Tot ce trebuie să faci este să adaugi zeamă de lămâie și oțet lângă detergentul pe care îl folosești pentru a spăla hainele în mod normal. În ciuda faptului că această soluție are un miros puternic, acesta nu va rămâne pe haine și va îndepărta petele.

Aspirina

Într-un bol cu apă, adaugă șase comprimate de aspirină. Înmoaie hainele pătate în această soluție și lasă-le timp de 30 de minute. Apoi, spală hainele cu detergentul pe care îl folosești în mod obișnuit. Această soluție este eficientă și pentru petele de transpirație.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top