Connect with us

Revistateo.ro

3 tendințe sexuale care vor deveni un obicei anul ăsta

Cuplu

3 tendințe sexuale care vor deveni un obicei anul ăsta

Iată cele 3 tendințe sexuale care vor deveni un obicei anul ăsta:

TELEDILDONICS: SEXUL LA MARE DISTANȚĂ
Acest fenomen a început de când s-a inventat camera web, dar devine tot mai amplu și îl putem considera o tendință care se va transforma în ceva firesc în câțiva ani. În fiecare an apar tot mai multe aplicații de telefonie mobilă care îi ajută pe oameni să-și dea întâlnire mai ușor, sau site-uri unde camera web este obligatorie. Dr. Justin Lehmiller, autorul blogului „Sex and Psychology” susține că în 2015 vom face un pas înainte în materie de ”jucării sexuale” utilizate la distanță, și asta datorită evoluțiilor fabuloase a computerelor și smartphoneurilor. Teledildonics-urile pot fi folosite cu o simplă conexiune la Internet, fiind niște dispozitive care pot fi folosite de parteneri prin simplul control al mâinilor, pentru provocarea sexului la distanță.

CITEȘTE ȘI: 7 LUCRURI PE CARE TREBUIA SĂ LE ȘTII DEJA DESPRE SEX

PANSEXUALITATEA: SEX FĂRĂ EMOȚII
Tot mai multe cupluri se deschid în fața experiențelor de tot tipul, astfel că avem perechi care de comun acord își dau voie să se ”înșele” reciproc. Pansexualitatea este caracteristică persoanelor care recunosc atracția sexuală pentru cineva din afara cuplului, însă fără a se implica emoțional. Această tendință vine să respecte libertatea sexuală a individului, răsturnând toate valorile tradiționale cu care ne-am obișnuit până în prezent.

FACESITTING, NOUL SEX ANAL
Cea mai controversată tendință sexuală a anului este cea care înlocuiește încetul cu încetul sexul anal, un subiect tabu încă pentru multe femei. Actual sexual denumit de occidentali „facesitting” este considerat unul periculos, chiar de către industria filmelor pentru adulți, care au interzis această practică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top