Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

3 tipuri de papusi pentru bebelusi

Papusile sunt jucariile preferate ale fetitelor, in principiu, si au un rol important in viata acestora. Sunt jucarii de care cele mici se ataseaza foarte multe, foarte repede si care le ajuta sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia. Iar daca iti imaginezi ca ii poti cumpara fetitei tale o papusa abia dupa ce mai creste, afla ca exista 3 tipuri de papusi pentru bebelusi.

Sunt cele confectionate din materiale care confera maxima siguranta la utilizare, asta pentru ca mami si tati trebuie sa aleaga jucarii pentru bebelusi speciale, din anumite materiale, care sa nu puna in pericol sanatatea micutei lor.

Jucariile pentru bebelusi trebuie sa fie usoare, astfel incat sa fie manevrate cu usurinta. Acelasi lucru se aplica si in cazul papusilor. Ele trebuie sa fie realizare din materiale textile si sa nu aiba nasul, ochii sau gura din piese care se descompun si pe care bebelusii le pot inghti.

Dar care sunt cele mai bune papusi pentru bebelusi? Iata 3 dintre ele:

Papusi din carpa moale
Bebelusii se ataseaza rapid de un anumit obiect si chiar medicii pediatri recomanda aceasta modalitate de afectiune, deoarece ii ajuta in dezvoltarea armonioasa emotionala. Papusile realizare din carpa moale nu pun deloc in pericol sanatatea micutei tale. E important insa ca ea sa nu aiba panglici, ochi din plastic, cozi lungi sau orice alte componente care pot fi smulse sau inghitite. De asemenea, o papusa trebuie sa nu fie foarte grea.

Papusi din materiale textile
Sunt si ele preferate si recomandate de catre specialisti. Astfel de papusi sunt usor de intretinut, putand fi spalate si la masina de spalat, astfel ca mami sau tati nu se vor chinui prea mult. Atunci cand alegi un model de papusa din material textil, e important ca ea sa fie realizate din materiale naturale, de preferabil umplute cu lana de oi si bumbac 100%. De asemenea, trebuie sa fii atent si la parul papusii, care este recomandat sa fie din fibre naturale, precum lana sau mohair.
Marele avantaj al acestor papusi este faptul ca pastreaza mirosul familiar al casei si locurilor cunoscute de copil.

Papusi confectionate din plastic moale
Sunt jucarii atractive, mai ales cele tip bebelusi. Chiar daca la varste mici bebelusi nu disting bine culorile si obiectele din jur, ei sunt atrasi de jucariile foarte colorate si zgomotoase. Astfel, specialistii recomanda parintilor sa aleaga papusi din plastic moale cu hainute viu colorate, care sa ii atraga imediat atentia.

Descopera la Noriel o multime de papusi interesante. Lalaloopsy, Papusa Maia Baby – sunt doar cateva de care si cea mica se poate bucura inca de la varsta de un an, fara a-i fi pusa in pericol viata. Pentru ca mai apoi ea sa creasca si sa descopere lumea Monster High, Disney Princess, Disney Frozen, Barbie, MC2 si multe, multe altele.

Preturile sunt accesibile, iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara. In plus, poti sa descoperi o multime de jocuri si jucarii perfecte pentru fetite: de la seturi de manichura Color Chic si pana la jucarii pentru bebelusi care mai de care mai interesante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top