Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

3 tratamente EFICIENTE pentru detoxifierea ganglionilor

Limfa are nevoie de drenaj in mod permanent. Sistemul limfatic este responsabil de sanatatea sistemului imunitar deoarece acesta repara tesuturile si controleaza inflamatiile in organe.

Ganglionii limfatici sunt si ei supusi atacurilor cu toxine si pot fi curata pe cale naturala. Iata cateva sfaturi importante de retinut pentru detoxifierea ganglionilor.

Inainte de a recurge la solutii naturiste, trebuie sa respecti anumite reguli: nu consuma bauturi acidulate cu multi coloranti, care se gasesc peste tot in comert, bea multa apa, fa multa miscare si evita sa porti haine sintetice.

5 tratanente pentru detoxifierea ganglionilor:

1. ULEI DE RICIN PENTRU GANGLIONII INGHINALI

Imbiba o carpa din bumbac in ulei de ricin si maseaza-ti usor abdomenul. O poti lasa peste noapte deoarece uleiul de ricin ajuta limfa sa circule mai bine, reducand astfel inflamatiile. Digestie este si ea imbunatatita in acest mod.

CITESTE SI: Toamna aceasta, e momentul pentru DETOXIFIEREA FICATULUI

CITESTE SI: 3 metode INGENIOASE pentru DETOXIFIEREA CREIERULUI

2. CONSUMA SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI SI NUCI

Sistemul limfatic nu se poate insanatosi fara grasim sanatoase. Semintele de floarea soarelui, migdalele, semintele de in si nucile sunt mana cereasca pentru ganglioni. Detoxifierea acestora se poate face prin consumul acestor alimente.

3. TRATAMENTUL CU PLANTE

Ceaiurile sunt eficiente in detoxifierea ganglionilor. Curatarea limfei se poate face prin o serie de licori delicioase.

Ceaiul de galbenele si de dragaica (sanziene) se prepara dintr-o lingurita de planta la o cana de apa. Aceste plante se fierb timp de 10 minute.

Se beau doi litri de ceaiuri in fiecare zi, iar tratamentul dureaza de la 3 pana la 4 saptamani. Galbenelele sunt un tonic imunitar general care reduc inflamatiile pielii. Galbenelele curata si hranesc sangele si decongestioneaza limfa activandu-i functiile.

Detoxifierea ganglionilor poate fi facuta si prin auto-masaj abdominal. Rolul masajului este de stimulare a ganglionilor, determinand drenajul limfatic.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top