Connect with us

Revistateo.ro

3 zodii au ghinion! Citeste sfatul zilei de 13 mai 2016

Sfatul zilei

3 zodii au ghinion! Citește sfatul zilei de 15 august 2017

Afla din sfatul zilei de 15 august 2017 care sunt cele trei zodii cu ghinion, in randurile de mai jos:

ZODII CARE AU GHINION AZI:

LEU

Te lasi dominat de influentele celor din jur, iar in momentul in care vrei sa actionezi lucrurile se schimba radical. Nu mai asculta toate criticile fara sa analizezi cu atentie lucrurile de care ai nevoie cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 7.

SCORPION

Daca ai de dat un examen si nu ai invatat pentru fiecare subiect, o sa iti cada fix acela pentru care nu esti suficient pregatit. Pune-te repede pe citit, macar acum, pe ultima suta de metri. Numarul norocos al zilei: 3.

PESTI

Primesti vesti de departe care iti creeaza o stare de disconfort. Ar fi bine sa treci prin filtrul ratiunii toate informatiile pentru ca proasta ta dispozitie poate atrage ghinioanele ca un magnet. Numarul norocos al zilei: 8.

Horoscop Mariana Cojocaru – Ce inger iti protejeaza zodia

Mihai Voropchievici: Ce relatii au zodiile cu banii

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te incanta provocarile de tipul celor pe care le vei trai azi. Te asteapta momente interesante la locul de munca. Mizeaza pe taria ta de caracter si pe pregatirea temeinica pe care ai facut-o in ultima perioada. Poti castiga batalia! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti genul de persoana care crede numai daca vede. Azi ceri probe palpabile in legatura cu acuzatiile care ti se aduc si ai castig de cauza. Fii intotdeauna la fel de circumspect, mai ales cand se pune la indoiala profesionalismul tau. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Trebuie sa iei o decizie fundamentala din punct de vedere carieristic. Proceseaza atent informatia si nu lasa pe maine ce poti sa faci azi. Numarul norocos al zilei: 11.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top