Connect with us

Revistateo.ro

3 zodii care nu se grăbesc la altar

Stiri

3 zodii care nu se grăbesc la altar

În timp ce mulţi visează la ziua nunţii încă din adolescenţă, sunt şi unii care pun căsătoria pe ultimul loc. Iată 3 zodii ce se vor căsători târziu.

Gemeni. Cei născuţi sub această zodie se află printre persoanele care se vor îndrepta destul de greu şi de târziu spre starea civilă. Sunt văzuţi de către parteneri ca fiind firi schimbătoare şi complexe, astfel că nu-şi găsesc prea uşor pe cineva care să le ţină piept. Deseori jumătatea unui nativ din Gemeni se plânge de faptul că acesta le cere socoteală prea des, dar că pe de altă parte nu este în stare să-şi asume anumite angajamente. Drept urmare, Gemenii ar trebui să se simtă extrem de norocoşi dacă vor spune „DA!” înainte de 30 de ani.

CITEŞTE ŞI: Cele mai misterioase zodii de femei: Una dintre ele nu iese din casă fără să facă asta

Fecioară. Acest nativ este mereu în căutare partenerului perfect, doar că, de cele mai multe ori, acesta nu există. Obsedat ca totul să fie echilibrat, cel născut sub acest semn ajunge să-i găsească partenerului nod în papură chiar şi acolo unde totul este minunat, motiv pentru care va ajunge mai devreme sau mai târziu să locuiască într-o casă pustie. În cele din urmă, Fecioara va realiza că idealul la care visează nu există în viaţa reală, aşa că va accepta pe cineva care tinde spre acel om perfect, îndelung căutat. Abia după ce depăşeşte pragul psihologic de 30 ani va putea să aibă parte de o relaţie serioasă, ce se poate finaliza printr-un drum spre altar.

Capricorn. Cei născuţi sub acest semn vor să se realizeaze mai întâi pe plan personal şi nu au de gând să lase sentmentele să le stea în cale. Ba mai mult, uneori văd o căsătorie din dragoste ca pe un impediment în calea spre o carieră de succes. Nu de puţine ori aceşti nativi aleg un mariaj din interes, chiar dacă inima le spune să aleagă pe altcineva. Tocmai din acest motiv Capricornii pot avea parte de mai multe căsătorii, căci după ce vor avea stabilitatea financiară mult visată, se vor reorienta şi vor căuta o persoană pe care să o iubească cu adevărat.

Sursa foto huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top