Connect with us

Revistateo.ro

3 zodii cuceresc inimile tuturor. Citeste sfatul zilei de 13 iunie 2016

Sfatul zilei

3 zodii cuceresc inimile tuturor. Citește sfatul zilei de 15 iulie 2017

3 zodii reusesc sa capteze atentia tuturor in prima zi a saptamanii. Afla mai multe din sfatul zilei de 15 iulie 2017!

ZODIILE CARE II CUCERESC PE TOTI

RAC

Te porti ca un profesor si cei din jur te admira foarte mult pentru sfaturile pe care le oferi. Fii increzator in fortele tale si ai rabdare cand explici niste lucruri. Numai asa vei creste in ochii celorlalti. Numarul norocos al zilei: 8.

LEU

Prezenta ta ii poate intimida pe cei din jur, insa in acelasi timp ii atrage ca un magnet. Astazi inspiri mister, intelepciune si dai o stare de bine prin simpla ta prezenta. Tine-o tot asa. Numarul norocos al zilei: 7.

BALANTA

Nu ai de gand sa te gandesti la lucruri triste azi si e o decizie foarte buna. Incepi saptamana ca o mica vedeta. Cei din jur apreciaza jovialitatea ta, spontaneitatea de care dai dovada, semn ca ti-ai revenit din starea de nemultumire. Nu uita sa zambesti nicio clipa. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Colaborarea cu cei din jur poate sa fie deficitara. Te destabilizeaza fiecare cuvant pe care chiar tu il interpretezi eronat. Nu mai lua totul la propriu. Unele vorbe sunt aruncate fara sa iti faca rau. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Lupta pana in panzele albe pentru marele tau vis. Chiar daca azi apar o serie de probleme care te fac sa privesti mai sumbru totul, nu te lasa induplecat de nimic si de nimeni. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Trebuie sa obtii un document important care sa certifice toata activitatea ta de pana acum. Ai rabdare pentru ca toate problemele contractuale se vor rezolva de la sine. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top