Connect with us

Revistateo.ro

3 zodii se afla la rascruce de drumuri. Citeste sfatul zilei de 29 iunie 2016

Sfatul zilei

3 zodii se află la răscruce de drumuri. Citește sfatul zilei de 7 august 2017

Racul, Leul si Varsatorul au parte de o zi incarcata din toate punctele de vedere. Citeste sfatul zilei de 7 august 2017 pentru zodia ta.

CELE 3 ZODII CARE SE AFLA LA RASCRUCE DE DRUMURI
RAC

Trebuie sa faci o alegere importanta in ceea ce priveste locul tau de munca. Daca tot iei o decizie, fa in asa fel incat sa nu iti para rau a doua zi. Numarul norocos al zilei: 2.

LEU

Inima ta este pusa la grea incercare. Nu iti place sa alegi intre prieteni care nu se sufera intre ei, insa azi va trebui sa faci un asemenea efort. Numarul norocos al zilei: 8.

VARSATOR

Apar probleme in familie din cauza lipsei tale de comunicare. Te afli la rascruce de drumuri si nu stii ce trebuie sa faci pentru a rezolva problemele. Ghideaza-te dupa intuitie. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Tinteste cat mai sus posibil pentru ca astrele te favorizeaza azi din toate punctele de vedere. Nu face exceptii prea multe daca portitele care ti se deschid sunt in fata ta. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi ai parte de o zi fara sacrificii prea mari. Te simti putin mai eliberat si asta e tot ce conteaza acum. Iesi in oras la final de zi pentru a te bucura de ragazul de care ai parte. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai conteaza nimic pentru tine in afara de job. Parca te plafonezi prea mult pe proiectele care, e drept, iti aduc bani, insa ar fi mai bine sa te ocupi putin si de viata ta. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top