Connect with us

Revistateo.ro

4 caracteristici după care îți alegi BĂRBATUL PERFECT

Cuplu

4 caracteristici după care îți alegi BĂRBATUL PERFECT

De cele mai multe ori, bărbații vorbesc despre cum trebuie să arate femeia ideală pentru ei, iar argumentele lor le face să zâmbească sau chiar să râdă pe multe dintre femei. Dar pentru sexul frumos: cum trebuie să arate bărbatul ideal? Dacă v-am întreba cum ar trebuie să arate pentru voi bărbatul perfect, ce ați răspunde?

Multe femei cârcotașe vor spune că așa ceva – bărbatul perfect – nu există sau e pe cale de extincție. Există totuși 4 caracteristici după care te poți ghida pentru a descoperi bărbatul visurilor tale: să fie prezent (plin de viață), inteligent, protector și… cu un mare apetit sexual. Cam asta își doresc femeile dincolo de frumusețea fizică menită să le dea pe spate.

CITEȘTE ȘI: CUM ȘTII CĂ TE ÎNȘEALĂ ȘI CINE ESTE CEALALTĂ

1. SIMPATIC, VESEL ȘI JUCĂUȘ
Femeile caută ca până și momentele de plictiseală să fie amuzante cu partenerii lor. O femeie caută la un bărbat simțul umorului și acel gen de joacă pe care îl descoperă doar la copii. Cu toate acestea, un bărbat adevărat nu trebuie să-și piardă maturitatea.

2. INTELIGENT
Chiar dacă între cei doi comunicarea funcționează la parametri normali, e important ca unul din cuplu să fie puțin mai inteligent pentru a compensa lipsurile celuilalt. Tot timpul cineva învață de la celălalt, iar acest lucru se poate schimba de-a lungul unei relații: chiar și cel mai dotat intelectual poate să învețe din experiența celuilalt.

3. PROTECTOR
Femeile nu înțeleg prin „protector” neapărat un bărbat cu mușchi și pătrețele (deși, cine ar refuza așa ceva?) ci o atitudine prin care acea femeie să se simtă valorificată și respectată. Senzația pe care un bărbat i-o dă unei femei când o strânge în brațe este unică, indiferent de mușchii acestuia.

4. PASIONAL
Bărbatul perfect trebuie să fie bun la pat și să țină vie flacăra pasiunii. Femeile se simt dorite și au nevoie de un bărbat afectuos lângă ele dar care să își asume și rolul de bărbat dominant și senzual când vine vorba de sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top