Connect with us

Revistateo.ro

4 etape esentiale pentru a-ti echilibra karma

Stiri

4 etape esentiale pentru a-ti echilibra karma

Termenul karma vine din sanscrita si semnifica faptul ca fiecare actiune fizica sau spirituala are neaparat o urmare, care nu trebuie sa se manifeste tocmai in actuala viata (in ideea existentei reincarnarilor succesive). O karma dezechilibrata inseamna suferinte si boli, insa cum ne putem echilibra karma? Exista vreo reteta? Iata cateva etape esentiale pentru a intelege mai bine cum poti trai implinita.

Principala etapa, cea care le acopera pe toate, este propria ta dorinta. Porneste de la vointa ta de a schimba pozitiv totul in jurul tau, incepand cu viata ta. Prima etapa este asadar dorinta schimbarii. Trebuie sa spui cu tarie: „Vreau sa imi schimb viata in mine si cred ca pot sa imi schimb viata in mine si am sa fac imposibilul sa imi schimb viata in bine”.

A doua etapa consta in intelegerea starilor emotionale, atat a celor prezente cat si ale trecutului. De asemenea, mediteaza asupra situatiilor in care vrei sa fii echilibrata si exerseaza acest lucru gandindu-te cum ar trebuie sa reactionezi in anumite cazuri pentru a fi bine cu tine insati.

A treia etapa consta in schimbarea perceptiei asupra evenimentelor si oamenilor cu care intri in contact. Observa partile pozitive ale lucrurilor si fructifica-le.

A patra etapa este ultima si poate cea mai simpla, daca ai parcurs deja celelalte trei. Fa eforturi si actiuni de echilibrare a karmei, sau, mai simplu: fa numai fapte bune si incarca-te de energie pozitiva mereu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top