Connect with us

Revistateo.ro

exercitii

Stiri

4 exercitii pe care le poti face ORICAND si slabesti fara sa iti dai seama!

Daca ai decis sa slabesti, dar zici ca nu ai timp sa faci sport, acum s-a terminat cu scuzele! Aceste exercitii fizice pot fi facute chiar si la munca, in bucatarie sau in drum spre casa!

1. Cel mai simplu este sa faci exercitii pentru slabit cat timp gatesti. Deja esti in picioare si te agiti prin bucatarie, de ce sa nu o faci pentru sanatatea ta:

– daca folosesti un satar in locul cutitului vei avea de castigat pentru ca tonifiezi muschii mainilor
– aseaza ustensilele strategic sus sau jos, atfel incat sa fii sigur ca o sa te intinzi sau te apleci
– amesteca energic in tigaile cu mancare
– in timp ce tai ingredientele, fa exercitii simple pentru fesieri: incordeaza posteriorul, relaxeaza-te si repeta de cate ori poti

CITESTE SI: SPORTUL te ajuta sa ai o VIATA SEXUALA mai buna

CITESTE SI: Află secretul japonezelor în materie de slabit

2. E foarte important sa iti pastrezi postura corecta a corpului – aceasta iti mentine abdomenul si picioarele incordate, lucru care te ajuta sa arzi calorii. Oriunde ai fi – la munca, pe o banca, in statia de autobuz – nu trebuie decat sa stai dreapta, cu genunchii putin indoiti, pieptul inainte, umerii relaxati si capul drept. Aminteste-ti sa trag din cand in cand de umeri in spate.

Poti sa iti tonifiezi picioarele, in aceeasi pozitie, in timp ce speli, de exemplu: indoaie genunchii ca pentru genoflexiuni, tine pozitia cat rezisti, apoi vei reveni la pozitia initiala. Repeta de cateva ori.

3. Mergi pe jos, cu zvac: mersul pe jos este, intr-adevar sanatos, insa daca mergi cu viteza melcului nu obtii cine stie ce rezultate pentru silueta. Mai bine sa mergi in forta, incercand sa pastrezi o viteza constanta, care sa te ajute sa arzi calorii si sa iti tonifiezi corpul.

4. O minge de exercitii in loc de scaunul de la birou: daca lucrezi la birou nu inseamna ca trebuie sa te multumesti cu ideea ca nu ai timp sa faci miscare. Chiar daca este putin mai costisitoare, bila pentru exercitii va merita efortul – poti face diverse exercitii in pauzele dintre mailuri si in scurt timp vei remarca rezultatele: picioare mai tonifiate, o postura mai buna la birou, un abdomen suplu.

Iata ca poti sa slabesti chiar daca nu ai timp sa ajungi la sala, cu exercitii fizice ce pot fi realizate oricand!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top