Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 greseli de zi cu zi sunt MOARTEA PASIUNII. Si tu le faci?

Vremurile in care petreceati cu orele in dormitor au trecut? Vezi daca faci si tu cele 4 greseli de zi cu zi, considerate a fi moartea pasiunii.

1. Iti dai prea mult silinta.

Da! Chiar si atunci cand iti doresti prea mult sa atragi atentia partenerului lucrurile nu merg tocmai conform planului. Nu uita ca amorul presupune sa te simti bine cu jumatatea ta si nu este vorba despre o competitie unde cine termina primul castiga. Incearca sa te lasi condusa de pasiune si de simturi, caci ele stiu care este cea mai buna cale spre punctul culminant si nu iti mai planifica momentele in care vrei sa faci sex.

2. Iti neglijezi aspectul fizic.

De fiecare data cand apari neingrijita in fata partenerului tau este posibil ca acesta sa inteleaga ca vrei sa fii lasata in pace. Nu spune nimeni sa iti controlezi cu strictete greutatea sau sa nu stai imbracata comod prin casa, dar din moment ce te aranjezi cand mergi la birou de ce nu ai face asta si pentru serile cand iesiti in oras sau cand pur si simplu pregatesti cina?

CITESTE SI: Ce noroc vei avea in dragoste in 2016, in functie de anotimpul in care te-ai nascut

CITESTE SI: 9 tipuri de cuplu si provocarile lor in iubire. Tu in care te incadrezi?

3. Iti transformi dormitorul in sala de cinema.

Dormitorul vostru nu ar trebui sa cunoasca certuri, dispute sau motive de ingrijorare. Lasa romantismul sa patrunda in spatiul vostru intim si nu transforma aceasta camera intr-un loc plin de neliniste si griji. E suficient ca ai parte de stres la birou, nu il aduce cu tine si acasa.

4. Esti mama inainte de toate.

A fi parintele unui copil este o sarcina foarte grea, daramite daca vorbim despre doi, trei… Asta te face de multe ori sa uiti ca inainte de asta erai iubita apoi sotia partenerului tau. Desigur, nu este indicat sa-ti neglijezi odraslele, insa nu uita ca si tu si partenerul tau de viata aveti nevoi, dorinte, cereri pe care trebuie sa le duceti la bun sfarsit.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top