Connect with us

Revistateo.ro

4 linguri pe zi din acest amestec previn cancerul

Sanatate

4 linguri pe zi din acest amestec previn cancerul

Consuma 4 linguri pe zi din acest amestec 100% natural si previi cancerul si alte boli grave. Cercetatorul rus Hristo Mermerski a descoperit ca aceasta combinatie de ingrediente are beneficii incredibile pentru organism.

Cancerul reprezinta o boala chinuitoare care este rezultatul multiplicarii dezordonate a celulelor. Din pacate tot mai multi oameni ajung sa sufere de cancer si tot mai putini reusesc sa supravietuiasca. Exista numeroase tratamente impotriva acestei boli, printre cele mai cunoscute fiind chimioterapia si chirurgia. Prevenirea aparitiei celulelor canceroase este esentiala in zilele noastre. Datorita factorilor de risc precum alimentatia, gradul de poluare, fumatul si abuzul de alcool.

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA IN CORPUL TAU DACA MANANCI USTUROI PE STOMACUL GOL

CITESTE SI: CONSUMA ASTA O DATA LA 5 ANI SI VEI STA DEPARTE DE ORICE BOALA

Ingredientele naturale sunt extrem de benefice si te ajuta sa previi dezvoltarea unei astfel de boli grave. Combinatia de ingrediente pe care ti-o prezentam mai jos este testata de profesorul rus Mermerski si curata organismul de toxine. Vasele de sange se curata, inima se intareste si capacitatea creierului este sporita. Astfel corpul este antrenat sa lupte impotriva tumorilor.

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 12 catei de usturoi
– 15 lamai
– 400 de grame de nuci
– 400 de grame de grau verde
– 400 de grame de miere de albine

Pentru a prepara reteta care previne cancerul trebuie sa urmezi cativa pasi simpli. Pune graul intr-un vas curat si toarna peste el apa cat sa il cuprinda. Lasa-l peste noapte, scurge-l bine si spala-l in doua ape. Intr-un blender pune nucile, usturoiul si graul. Spala bine 5 lamai, taie-le in bucati mici fara sa le cureti si pune-le peste celelalte ingrediente. Restul de lamai se storc si sucul se toarna peste amestecul pe care il obtii din blender. Cu ajutorul unei linguri de lemn adauga treptat mierea de albine si amesteca totul foarte bine. Pune compozitia intr-un borcan curat, acoperit, pe care il pui in frigider.

Ia cate o lingura inainte de fiecare masa si una inainte cu 30 de minute de a merge la culcare, timp de 3 zile. Tine cont de faptul ca acesta nu este un tratament impotriva cancerului si trebuie utilizat atat timp cat nu ai probleme de sanatate grave sau alergii la ingredientele enumerate mai sus.

Sursa foto: mycancercare.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top