Connect with us

Revistateo.ro

4 locuri in care sa faci dragoste iarna asta

dragoste

4 locuri in care sa faci dragoste iarna asta

S-a instalat monotonia in relatia ta? Frigul de afara ti-a mancat din pofta de sex? Nu e nimic. Iarna are farmecul ei, asa ca trebuie sa profiti din plin de lunile reci care urmeaza. Iti vindem cateva ponturi despre unde ai putea sa faci sex cu persoana iubita pentru ca in relatia voastra sa semene cu… o vara fierbinte!

4 locuri in care sa faci dragoste iarna asta

1. Langa semineu – Ce poate fi mai romantic decat amorul langa semineu? Mirosul lemnelor sau al carbunilor care ard in soba, al vinului fiert cu scortisoara plus o masa plina de fursecuri sunt tot ce ai nevoie pentru o noapte de neuitat.

2. Intr-o cabana la munte – Aveti un weekend liber la dispozitie? Folositi-l din plin pentru consolidarea relatiei voastre. O escapada la munte poate fi excelenta pentru doi iubareti.

Ziua o puteti petrece vizitand obiectivele turistice din statiunea montana aleasa, iar seara va puteti face de cap. Ce poate fi mai placut si mai incitant decat sa simti caldura partenerului tau sub asternuturi in timp ce afara ninge ca-n povesti?

3. In masina – Ce-ar fi daca in drumul vostru spre munte, daca tot suntem la capitolul calatorii, ati opriti masina intr-un loc retras unde sa va simtiti bine? Sexul in masina nu mai este de mult timp un tabu, insa este practicat mai des vara datorita temperaturii de afara. Iarna poate fi si mai incitant amorul in masina, mai ales daca afara totul e bocna de gheata.

4. Intr-o piscina acoperita – Puteti sa inchiriati piscina unui hotel intr-o zi de iarna, chiar de Ziua Indragostitilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top