Connect with us

Revistateo.ro

4 lucruri care te împiedică să faci sex sănătos

Educatie

4 lucruri care te împiedică să faci sex sănătos

Anumite obiceiuri te împiedică să faci sex sănătos. Înainte de orice, o partidă de sex înseamnă în primul rând un moment pe care ți-l dedici ție și partenerul 100%, dar fără frici și angoase, recomandă psihologii.

PREA MULTE PROCESE DE CONȘTIINȚĂ
Uneori, atât bărbații cât și femeile, fac anumite greșeli când vine vorba de sex: bărbații se turmentează prea mult și uită să își pună prezervativul, iar femeile pierd momentele de plăcere gândindu-se pe tot parcursul actului sexual dacă este bine cum se poartă în pat și dacă partenerul este satisfăcut. Aceste frici și comportamente de autoculpabilizare te fac să nu te mai gândești la lucruri de bază privind sănătatea sexuală, fiind dispusă să faci orice, fără a te gândi la consecințe.

CITEȘTE ȘI: FANTEZIILE SEXUALE ALE IUBITULUI TĂU, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

EU NU AM NICIO BOALĂ!
Asta o spun multe persoane când se bagă în pat cu cineva. Și problema este nu că o spun, ci că se bazează doar pe ceea ce cred ei. Unele boli cu transmitere sexuală nu se văd în oglindă, ci trebuie identificate din timp, cu niște analize de bază.

INTIMITATEA NU ÎNSEAMNĂ SEX NEPROTEJAT
Multe discuții apar în cuplurile aflate la început din cauza prezervativului. Bărbații le acuză pe femeile care vor să facă sex cu prezervativ că din partea lor este o dovadă de lipsă de încredere și susțin că, astfel, nu le este asigurată intimitatea. Atenție! Inimitatea nu are nimic de-a face cu sexul neprotejat!

OBIECTE SEXUALE CARE POT DĂUNA
Unele cupluri folosesc adesea jucării sexuale, însă unele dintre ele pot provoca dureri (la accidentare) sau pot irita pielea. Alege jucării sexuale de bună calitate și folosește-le cu grijă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top