Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

4 lucruri ciudate pe care barbatii le adora la femei. Iti vine a crede?

Barbatii sunt uneori mai ciudati decat femeile. Acestia considera femeile sexy pentru lucruri care pot parea bizare la prima vedere. Iata lista!

4 lucruri ciudate pe care barbatii le adora la femei:

1. VOR FEMEI NEMACHIATE

Multe doamne si domnisoare petrec ore in sir pentru a cauta machiajul ideal astfel incat sa fie cat mai atragatoare pentru partenerii lor.

Ceea ce nu stiu reprezentantele sexului frumos este faptul ca pe barbati ii incanta sa le vada naturale. Sunt fascinati de fiecare trasatura a fetei, de fiecare por neacoperit de fond de ten ori fard de pleoape.

2. NU AU O PROBLEMA CU VERGETURILE

Femeile isi fac mai multe griji pentru vergeturile aparute dupa sarcina decat partenerii lor.

CITESTE SI: Mai nou, femeile SE RAD PE FATA! Vezi motivul INCREDIBIL pentru care fac acest lucru!

CITESTE SI: Barbatii si femeile NEAGA aceasta problema cand ajung in pat

Acestia le considera uneori chiar sexy pentru ca se gandesc ca aceste este sacrificiul pe care si l-au asumat pentru a aduce pe lume rodul iubirii lor.

3. BARBATILOR LE PLAC FEMEILE NEINDEMANATICE

Abia asteapta sa le ofere o mana de ajutor. Sunt fascinati de femeile care se straduie foarte mult sa repare un obiect strict, si, uneori chiar le iese.

Cel mai sexy pentru un barbat este sa vada o femeie care isi da interesul pentru ceva, chiar daca nu ii iese bine din prima.

4. SUNT INNEBUNITI DUPA FEMEILE FRICOASE

Orice mascul vrea sa para cat mai protector. Pentru a-si pune in functiune abilitatile de cavaler salvator, e nevoie de o femeie care sa simta teama.

Acestora le place ca partenerele lor sa isi puna toata increderea in ei, oferindu-le sprijin psihologic, bratul si umerii pentru orice dificultate care le paste.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. adriana

    2015-11-06T01:01:39+02:00 at 2015-11-06T01:01:39+02:00

    Ce prostie! Pacat ca n-ati inventat si punctul 5: le plac femeile grase si cu mustaţă. Care e sursa? E vreun studiu? Vreun sondaj? Marjă de eroare există? PS: Nu e sondaj dacă două tipe s-au întrebat una pe cealaltă ce-şi imaginează ele despre bărbaţi. Mi-e jenă că am dat click pe acest articol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top