Connect with us

Revistateo.ro

sufletele pereche

Stiri

4 lucruri pe care doar SUFLETELE PERECHE le fac. Esti printre ele?

Studiile spun ca nu ai nevoie decat de 5 minute pentru a-ti da seama ca cel din fata iti este sortit. Iata 4 lucruri pe care doar sufletele pereche le fac.

1. Radeti impreuna.

Sufletele pereche vor face in asa fel incat, atunci cand unul este trist sau abatut, celalalt il incurajeaza si il face sa zambeasca. Multe studii arata ca simtul umorului aduce armonie in relatia de cuplu si de cele mai multe ori reuseste sa alunge gandurile negative. Faptul ca tu te prinzi la glumele lui, iar el prinde ironiile tale e semn clar ca v-ati nascut unul pentru celalalt.

2. Sunteti uniti, indiferent de incercari.

Orice relatie este supusa unor teste, iar voi reusiti de fiecare data sa treceti peste cele mai mari provocari. Indiferent de problemele avute, sufletele pereche reusesc de fiecare data sa le rezolve impreuna, fara a se plange separat la prieteni ori la parinti, asa cum fac altii.

CITESTE SI: TOP 3 perechi de zodii care nu vor fi NICIODATA un CUPLU

CITESTE SI: 9 tipuri de cuplu si provocarile lor in iubire. Tu in care te incadrezi?

3. Nu tineti scorul.

Nu va reprosati niciodata faptul ca masa nu este gata, ori ca vasele nu sunt spalate, caci sufletele pereche stiu ca atunci cand unul dintre parteneri soseste mai tarziu acasa celalalt pregateste masa si nu-l streseaza cu telefoane ori mesaje ce nu ar face altceva decat sa pregateasca o cearta. Voi stiti mereu ce sa va spuneti, cand si cum, asa incat celalalt sa nu se simta ingradit sau ofensat.

4. Nu va cicaliti.

Cu totii avem ceva de obiectat celui de langa noi, insa sufletele pereche stiu cum sa procedeze atunci cand au ceva de reprosat. In primul rand se intreaba daca merita sa intre in polemici cu partenerul, apoi daca aceasta polemica ar rezolva ceva. De cele mai multe ori, cei sortiti unul pentru celalalt tolereaza destul de bine astfel de momente si isi vad linistiti de viata lor.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top