Connect with us

Revistateo.ro

4 minciuni pe care oamenii și le spun și devin NEFERICIȚI

Inedit

4 minciuni pe care oamenii și le spun și devin NEFERICIȚI

Gândirea pozitivă este determinantă în viața fiecărui om, dacă acesta își dorește să fie cu adevărat fericit. Oamenii își spun adesea diferite minciuni care îi fac nefericiți, fără să își dea seama că lucrurile au o continuitate dincolo de gândurile lor negative. Iată 4 minciuni pe care oamenii și le spun și devin nefericiți.

1. NU MAI EXISTĂ NICIO ȘANSĂ
Când este în criză, fie economică fie una de spiritualitate și încredere în sine, omul spune că nu mai are suficient timp, suficientă energie, suficienți bani. Această gândiure negativă chiar îi fură din bani, din timp și mai ales din încrederea pe care ar trebui să o aibă în el. Astfel că în loc de „Nu am suficienți bani” s-ar putea spune „Sunt deschis la oportunități și la abundență”.

CITEȘTE ȘI: 5 LUCRURI PRIN CARE TU ÎȚI FACI VIAȚA NEFERICITĂ

2. NU-MI VOI GĂSI JUMĂTATEA POTRIVITĂ
Dacă îți propui să atragi un bărbat cu energia ta pozitivă, autenticitatea și personalitatea ta, te-ai ales nu doar cu o jumătate potrivită ci cu o coadă care așteaptă un răspuns pozitiv în spatele tău. Încearcă să dăruiești tu prima semne de iubire și prietenie și vei primi aceleași lucruri. Energia pozitivă atrage energie pozitivă.

3. NU AM SĂ MĂ DESCURC
De câte ori în viață nu spunem acest lucru? Dar asta se întâmplă de fiecare dată când începem ceva nou: un job nou, o relație nouă, un curs sau chiar o călătorie pe care nu am mai făcut-o. Mai spunem acest lucru și atunci când trebuie să ne deschidem față de cei dragi și trebuie să le confesăm câteva lucruri care nu sunt tocmai plăcute despre noi. Trebuie să te obișnuiești să crezi că vei da tot ce este mai bun din tine.

4. DUMNEZEU HOTĂRĂȘTE TOTUL
Însă Dumnezeu ți-a dat liberul arbitru, acel liber arbitru care nu înseamnă doar evitarea faptelor rele ci mai ales concentrarea pe lucruri pozitive care să te facă cu adevărat fericită. În plus, mai există un proverb românesc: „Dumnezeu îți, dar nu îți bagă și în traistă!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top