Connect with us

Revistateo.ro

4 pasi ca sa fii multumita de tine indiferent de varsta

Stiri

4 pasi ca sa fii multumita de tine indiferent de varsta

Poti sa te simti bine si daca ai 20, 30 sau 40 de ani, ori chiar 50 de ani. Nu varsta e problema ci felul in care o traiesti tu. Iata cateva sfaturi generale pentru a fi fericita la orice varsta.

ADIO PREJUDECATI
Daca ai prejudecati fata de tot ce se intampla in jurul tau, cum crezi ca lumea te va privi altfel? Nu este o simpla vorba aceea potrivit careia „Schimbarea incepe cu noi”. Inchipuie-ti cum ar fi ca toata lumea sa fie lipsita de prejudecati, nu am fi o lume mai putin stresata?

OAMENI MAI IN VARSTA
Inconjoara-te de oameni mai in varsta nu neaparat in ani, ci bogati in experiente de viata din care ai ce invata. Mai mult, vei elimina prejudecatile despre o varsta inainta vazand ca viata e frumoasa si la aceea varsta, si nu este inspaimantatoare cum tu ti-o imaginezi.

GANDESTE-TE CE VARSTA AI
Daca ai 40 de ani si te simti ca la 20, fa lucrurile pe care le faceai la 20 de ani. Nu este nicio rusine! Mai mult, daca ai 20 de ani si iti place sa citesti, nu inseamna ca esti vreo baba care s-a pus pe rasfoit carti nepotilor, ci pur si simplu te atrage cultura.

INVINGE PREJUDECATILE SOCIETATII
Odata ce ti-ai castigat increderea in tine, arata-i societatii cat de gresit priveste lucrurile atunci cand catalogheaza lumea dupa varsta sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top