Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

4 semne astrologice că te-ai născut într-o lume dificilă. Cum faci față provocărilor

Există câțiva nativi care se adaptează cu dificultate schimbărilor, mai ales că în lumea în care trăim totul se schimbă de la o secundă la alta.

4 semne astrologice că ești ales

Iată câteva semne că te-ai născut într-o lume dificilă și că trebuie să depui eforturi mari pentru a te integra în societate ori pentru a avea succes.

Te-ai născut când era Lună Plină

Se spune că oamenii care se nasc în timp ce e Lună Plină sunt cu adevărați speciali. Luna guvernează zodia Rac și se știe că acest nativ are o sensibilitate aparte.

Dacă te-ai născut la Lună Plină înseamnă că ești o persoană vizionară, că privești lucrurile cu o profunzime pe care cei din jur nu au cum să o înțeleagă.

Pentru a răzbi în viață, trebuie să înveți limbajul celor din jur, să te exprimi cât mai simplu și mai coerent, fără să intri în filozofii complexe, dar pe care de altfel le stăpânești foarte bine.

CITEȘTE ȘI: Ce datorie karmică ai în funcție de câteva cifre personale. CNP-ul tău spune totul

Te-ai născut iarna

Persoanele care se nasc iarna, adică Săgetătorii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii trebuie să lupte mai mult pentru ceea ce își doresc.

Aceste zodii sunt cu adevărat speciale deoarece reușesc să obțină lucruri care durează în timp, însă cu multă greutate.

Cei 4 nativi sunt destul de temperamentali și ceea ce trebuie să învețe este să fie puțin mai concilianți, mai răbdători.

Te-ai născut când era Mercur retrograd

Când planeta Mercur este în fază retrogradă, toate lucrurile se întorc cu susul în jos. Dacă te-ai născut când a avut loc un astfel de fenomen astrologic, înseamnă că te vei lovi foarte des de răutățile oamenilor.

Pentru a face față provocărilor, poți aplica metoda hristică: întoarce și celălalt obraz și îi vei surprinde pe toți. Trebuie să dovedești că ești rezistent.

Ai ascendentul în zodiile Fecioară, Scorpion, Taur sau Balanță

Dacă ai ascendentul într-una din zodiile de mai sus, ai de furcă! De la Fecioară moștenești atitudinea rațională, de la Scorpionul carisma, de la Taur ambiția, iar de la Balanțe răbdarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top