Connect with us

Revistateo.ro

rinichii bolnavi

Stiri

4 semne că ai rinichii bolnavi. La 3 dintre ele nici nu te aşteptai!

De cele mai multe ori, oboseala poate reprezenta primul efect al faptului că suferi de probleme renale. Iată 4 semne care te pot duce cu gândul că ai rinichii bolnavi.

1. Îţi apar diferite iritaţii pe piele. Printre simptomele afecţiunilor renale se află şi erupţiile acneice ori iritaţiile care apar brusc pe piele, aparent fără motiv. Asta poate însemna că rinichii tăi nu mai pot elimina corespunzător toxinele din corp şi astfel apar probleme la nivelul pielii şi mâncărimi severe.

2. Simţi un gust de metal. Mulţi dintre cei diagnosticaţi cu probleme la rinichi au declarat anterior că aveau în permanenţă un gust de metal. Acest fenomen se petrece atunci când nivelul de uree din sânge creşte brusc, din cauza faptului că rinichii nu mai funcţionează la capacitate maximă. Din acest motiv şi urina poate avea uneori un miros de metal, motiv pentru care este nevoie de un control medical cât mai rapid.

3. Simţi că rămâi fără respiraţie. Afecţiunile renale se pot manifesta şi printr-o respiraţie sacadată, asta pentru că, din cauza faptului că rinichii nu mai funcţionează corespunzător, în plămâni se poate acumula lichid, ce duce implicit la diferite probleme de respiraţie.

4. Ai frisoane, chiar dacă este cald. Senzaţia de frig, asociată cu cea de oboseală, poate fi cauzată tot de rinichii bolnavi. Nu zăbovi prea mult şi investighează această problemă printr-o vizită la cabinetul medical.

ATENŢIE! ACEST ARTICOL ESTE SCRIS CU TITLU INFORMATIV ŞI NU ÎNLOCUIEŞTE CONSULTUL UNUI SPECIALIST.

Sursa foto huffingtonpost.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top