Connect with us

Revistateo.ro

muti

Stiri

4 semne ca nu esti gata sa te muti cu el

Atunci cand ai o relatie fericita vrei sa imparti totul cu persoana iubita, inclusiv locuinta. Ai grija cand te muti sa te asiguri ca aceste 4 semne nu sunt prezente si in viata ta.

1. Nu-ti place ca cineva sa puna mana pe lucrurile tale.

Ar fi indicat sa-ti testezi gradul de toleranta atunci cand vrei sa te muti cu el. Daca te apuca crizele atunci cand vezi ca lucrurile ti-au fost mutate ori atinse, mai bine stati in continuare separat decat sa va certati toata ziua ca ti-a stricat feng-shui-ul casei doar ca a mutat o vaza cu 2 cm la stanga.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege pozitia in care dormi cu persoana iubita si afla adevarul despre relatia voastra!

2. Te deranjeaza sa dormi cu altcineva.

In caz ca esti obisnuita sa ai patul doar pentru tine, mutatul cu persoana iubita ar putea fi mai degraba un chin decat o placere. Incearca pentru inceput sa petreci cateva nopti impreuna cu partenerul tau (sa dormiti adica). Cu siguranta vei afla in acest mod daca esti gata de impartit dormitorul sau nu.

3. Nu suporti sa imparti.

Sa nu uitam, ca atunci cand ne mutam cu cineva, trebuie sa impartim anumite lucruri. Este posibil sa te trezesti fara sampon, ori sa descoperi ca bea din cana ta preferata. Daca nu suporti deloc aceste lucruri, atunci nu este indicat sa te muti cu iubitul tau.

4. Te transformi cand vezi vasele nespalate.

Daca nu esti una dintre putinele norocoase ce au parte de iubiti care sa spele vasele ori sa faca ordine prin casa, fie ii spui care sunt „noile reguli” (tu gatesti, el spala vasele) fie stati fiecare la casa lui. Desigur, ar mai fi si varianta farfuriilor de unica folosinta…

Sursa foto zachmcintosh.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top